Publicador de continguts

Fundación ONCE

Fundación ONCE

grandes_amigos.jpg
Mitjançant el present acord, ambdues entitats es comprometen a col·laborar en el desenvolupament de projectes de sensibilització, foment i promoció del voluntariat social i contribuir a la prestació de serveis de voluntariat a les persones amb ceguesa i discapacitat visual greu a tot l'àmbit estatal.
radia.jpg
La formació comença aquest mes de setembre i finalitzarà el juny de 2021. Hi participen un total de 50 dones, el 36% amb discapacitat física i amb edats compreses entre els 20 i els 29 anys (52%). La majoria d'elles (72%) no procedeixen de carreres STEM. El programa ha rebut un total de 126 sol·licituds.
ascensor.jpg
“Volem construir solucions que no només serveixin per a un col·lectiu de discapacitat concret, sinó que siguin útils per a tota la societat. Que siguin solucions inclusives i integrals per a tothom”, explica Jesús Hernández, director d'Accessibilitat Universal i Innovació de Fundació ONCE.
accesibilidad.jpg
Les situacions derivades de l'Estat d'Alarma per lluitar contra la Covid -19, així com de les mesures adoptades en la 'nova normalitat', han aflorat noves barreres a les quals les persones amb discapacitat han de fer front en el seu dia a dia. Aquesta és una de les principals conclusions del segon informe de Fundació ONCE, realitzat en col·laboració amb Citibeats, una plataforma d'Intel·ligència Artificial Ètica que ha analitzat les més de 300.000 opinions recollides a Twitter.
En la tercera edició d'aquesta iniciativa van participar un total de 23 universitats, gràcies a la qual cosa 336 joves amb discapacitat intel·lectual han participat en els diferents títols propis que van posar en marxa les entitats acadèmiques. D'aquesta manera, quan finalitzi aquesta quarta edició seran prop de 1.200 els joves amb discapacitat intel·lectual que han pogut passar per les universitats espanyoles per formar-se.
curso-de-tecnico-qa-y-testing.jpg
Aquest curs, inèdit al nostre país, està orientat a persones interessades en la indústria dels videojocs que busquin una formació, en excel·lència, en un dels processos més importants del llançament d'un videojoc com és el control de qualitat del producte. El curs, que començarà el 21 de setembre i finalitzarà el 18 de desembre, serà de 240 hores lectives i 60 hores de treball de l'alumne. Un cop finalitzada la formació, els estudiants comptaran amb 120 hores de pràctiques laborals en una empresa o estudi de videojocs.
foto_ods.jpg
El compromís de Fundació ONCE amb l'impuls i avanç en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides s'ha vist enfortit amb l'aprovació del seu informe de Valor Compartit corresponent a l'exercici 2019, que inclou una separata del seu impacte en els ODS .
accesibilitas_presentacion.jpg
Fundació ONCE i el Reial Patronat sobre Discapacitat van presentar, el passat 2 de juny, de forma online 'Accessibilitas', una plataforma digital concebuda per millorar el disseny universal d'espais, béns i serveis i dirigida, per tant, a persones i institucions interessades a fer realitat aquest fi.
Entre els recursos formatius que aporta Fundació ONCE es troben cursos sobre materials digitals accessibles per a persones amb discapacitat, accessibilitat TIC en compres públiques, interacció persona-computador, assistents virtuals i discapacitat, mòbils accessibles per a tothom i documentació accessible.
on_floguers.jpg
Fundació ONCE va estrenar divendres 26 de juny un nou capítol de la sèrie animada On Fologüers, que en aquesta ocasió alerta de les barreres que ha creat la 'nova normalitat' per a les persones amb discapacitat. Sota el hashtag #BarrerismoCovid, els protagonistes aborden amb humor com s'enfronten les persones amb discapacitat a la situació que ha deixat la pandèmia del coronavirus i que inclou centenars de normes poc accessibles, mampares, màscares o gels hidroalcohòlics que dificulten la seva vida quotidiana.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts