Publicador de continguts

Fundación ONCE

Fundación ONCE

foto_curso.jpg
Una dotzena d'alumnes amb discapacitat intel·lectual es van graduar el passat 8 de juny per la Universitat de Barcelona en un curs de formació per a l'ocupació gràcies a un programa finançat per Fundació ONCE en col·laboració amb el Fons Social Europeu (FSE) per millorar la inserció laboral dels joves amb aquest tipus de discapacitat.
sillas_3_de_maig.jpg
Al mes de maig, s'han lliurat tres cadires de rodes per a la pràctica esportiva a Unes Unió Esportiva i altres tres a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.
familia.jpg
Fundació ONCE i la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN) han signat un conveni de col·laboració per millorar la formació i l'accés a l'ocupació de les persones amb discapacitat i, amb això, la seva inclusió social. L'acord també recull mesures relacionades amb l'accessibilitat universal a productes i serveis
pulse_mobil.jpg
D'aquesta manera, es normalitza l'ús del que avui dia és el mitjà de transport més utilitzat del planeta i que alhora, i paradoxalment, ha suposat una barrera per a una part de la població.
espana_2_002.jpg
Dissabte 26 de març uns 40 voluntaris de la Fundació ONCE van participar en el partit que la Selecció espanyola de futbol va disputar a Cornellà-El Prat per tal de ajudar en diverses tasques d'organització de màxima visibilitat, a més d'assistir persones amb mobilitat reduïda que van anar al camp.
volvo.jpg
Els tallers s'impartiran a centres escolars de l'Àrea Metropolitana de Barcelona mitjançant robots inspirats en el vehicle Volvo XC60 i en la metodologia LEGO Education
23_beques_a_les_universitats_catalanes.jpg
De les 23 places disponibles a les universitats catalanes, cinc corresponen a la Universitat de Barcelona, quatre a la Universitat Autònoma de Barcelona, tres a les universitats Politècnica de Catalunya i Rovira i Virgili, respectivament, i dos a les universitats de Girona, Lleida, Pompeu Fabra, i Ramon Llull. "Ens encanta poder ajudar el talent jove perquè pugui posar un peu en el món laboral. L'ocupació és molt important per a les persones amb discapacitat, per tenir una vida digna, plena i autònoma. I per les empreses, una rica aportació humana i de coneixements per ajudar a fer una societat més diversa i inclusiva", afirma Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya.
accessibletech.jpg
ACCESSIBLITECH és un projecte europeu dissenyat per desenvolupar una eina de mapeig i una metodologia per avaluar tecnologies accessibles a qualsevol nivell de maduresa que tinguin el potencial de millorar la qualitat de vida i l'experiència de les persones amb discapacitat a les àrees de teletreball, educació a distància i teleassistència. El desenvolupen Fundació ONCE, Digital Europe i EASPD, en col·laboració amb EDF, SEE i Philea.
fundacion_once_foto_trabajadores_002.jpg
"Seguim posant el millor que tenim, la nostra solidaritat, per ajudar a les persones amb discapacitat a tenir una vida plena. El treball i l'educació són un camí de realització personal i d'inclusió. Estem contents de posar el nostre granet de sorra per fer una societat catalana més justa amb un teixit social ric i divers. I seguirem sumant", manifesta Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya.
fundacio_princesa_foto_pantallazo.jpg
El conveni es marca, entre altres objectius, l'establiment de programes de captació, orientació i inserció laboral de persones amb discapacitat, especialment joves, “amb la finalitat d'aconseguir-ne l'accés a l'ocupació de qualitat”.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Octubre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts