Jordi Bueno, de l'Agència de Vic, millor venedor de l’ONCE a Catalunya en 2023

Secciones: Joc
El director general de l'ONCE, Ángel Sánchez, i el venedor de l'any de l'ONCE a Catalunya 2023.

Jordi Bueno va estar seleccionat com el millor venedor de l'ONCE a Catalunya de l'any 2023. Un guardó amb el qual l'Organització reconeix anualment l'esforç dels treballadors i treballadores dedicats a la venda dels seus diferents productes de loteria social, segura i responsable, així com l'actitud en el seu lloc de treball, la implicació amb els clients o el compromís amb la labor social de l'ONCE.

Jordi és una persona amb discapacitat de 50 anys, amb una antiguitat des de novembre de 2006, està adscrit a l’agència de l’ONCE a Vic, ja que realitza la venda dels productes de loteria solidària de l'Organització a Camprodon. Al costat dels altres 21 venedors i venedores seleccionats de tots els punts de l’Estat, va rebre la distinció en el transcurs d'un sopar de gala celebrada divendres 7 de juny a l'Hotel ILUNION Pius XII de Madrid, on van estar acompanyats pels màxims responsables de l’Organització.

Jordi, que segons els que ho coneixen fa honor al seu cognom, Bueno, es declara un romàntic i li encanta la cançó La soledad, de Laura Pausini. També és un entusiasta dels herois del còmic, especialment de les aventures de Superman, i aficionat al senderisme i a les grans caminades. A la seva trajectòria com a venedor ha repartit diversos segons premis del ‘Sueldazo’ del Cap de setmana. Fa anys, va tenir una gosseta Yorkshire, de nom Estrella, i els seus companys deien que tenia tan bon caràcter com el propi Jordi.

Una gala que va fer un homenatge a l'obra social

Enguany, el lema triat per a aquesta gala ‘Bona Gent ONCE’ va ser ‘A pell de carrer’. És de sobres conegut que els sentinelles de la il·lusió estan sempre a peu de carrer, portant la il·lusió i la sort a cada racó de pobles i ciutats. La noció de 'pell' no només simbolitza la pasta de la que estan fets, sinó també la relació entranyable que s'estableix en moltes ocasions entre el venedor i el ciutadà anònim i solidari que s'acosta a ell cada dia a comprar el seu cupó o el seu rasca i troba un confident, un amic.

L’escenografia i estructura de l'acte van ser en un escenari que representava un carrer, acabat d'inaugurar després d'unes obres que van simbolitzar el propòsit que està en l'origen i en tota la labor del Grup Social ONCE: la seva obra social. En aquest carrer va prendre un protagonisme especial la ‘Cantonada de la Il·lusió’, en la qual va succeir tota l'acció i per la qual van anar passant els 22 venedors i venedores reconeguts com els millors de l'any 2023, per a dialogar amb Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE i Ángel Sánchez, director general de l’ONCE i explicar detalls i anècdotes del seu treball i el seu dia a dia.

“Reflectiu l'autèntic esperit de l'ONCE i avui som aquí per a reconèixer el vostre treball i donar-vos les gràcies”, va dir Sánchez a tots ells, abans que comencés la gala conduïda per l'actor i presentador Luis Larrodera i que va comptar amb les actuacions d'actors de la companyia Yllana.

Reconeixement especial

Amb aquesta cerimònia anual, l'ONCE fa un reconeixement especial a aquests 22 treballadors que han demostrat el seu esforç durant tot l'any i, per extensió, als més de 20.000 venedors de l'Organització que conformen en l'actualitat el principal canal de vendes dels seus productes.
 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos