Nº 25 DESEMBRE 2018

mollet.jpg
El Museu Abelló de Mollet del Vallès va presentar el 15 de novembre el projecte per millorar l’accessibilitat . Oferirà un recorregut tàctil, visual i olfactiu adaptat a les persones cegues.
coia_boti_peto.jpg
'Els Camins de la llum', la novel·la del creador del sistema de lectoescriptura per a cecs, es publicarà el mateix dia en castellà, català, braille i àudio digital accessible. Com diu l'Enric Botí, “això és el que ens agradaria que passés sempre, cada vegada que es publiqui un llibre perquè així estaria disponible per a tothom”.
cupon_111118_con_ceros.jpg
Isabel Carmona Marín, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Badalona, des del quiosc ubicat al carrer Independència, 251, al barri de Bufalà. Isabel va vendre 5 cupons premiats amb 35.000 euros cadascú i un, a més a mes, agraciat amb La Paga de 3.000 euros al mes durant 25 anys.
L’objectiu del conveni és treballar conjuntament per la inclusió social de les persones amb discapacitat en matèries com la inserció laboral estable; el desenvolupament i la difusió de l’accessibilitat universal; l’educació; la responsabilitat social i la innovació.
dia_de_la_ilusion_comida.jpg
Entre el divendres 9 i el dilluns 12 de novembre, centenars d'afiliats i el seus acompanyants van poder gaudir d'una jornada de confraternització.
foto_familia_0.jpg
Elaborarán una guía específica que ayude a los administradores de fincas en materia de accesibilidad.
care_santos.jpg
La novel·lista mataronina s'uneix a un ja prestigiós i consolidat jurat. Després del tancament del termini de presentació de treballs, el passat 31 d'octubre, la xifra de candidats a guanyadors supera els 800 exemplars, fet que suposa un notable increment respecte a la passada edició.
miguel_carballeda_recoge_el_premio_de_manos_de_la_ministra_de_economia_y_empresa_nadia_calvino.jpg
En el marco de su 80 aniversario, el Grupo Social ONCE ha sido galardonado por cumplir ocho décadas representando un modelo empresarial único en el mundo y por su liderazgo a nivel europeo, proyectando la Marca España en Bélgica y en toda Europa.
foto_de_familia_justicia_4_all.jpg
Se propone crear conciencia entre los juristas sobre las necesidades de las personas con discapacidad en el ejercicio de su derecho efectivo de acceso a la justicia y capacitarles en el conocimiento de los derechos específicos de estos ciudadanos. Just4all es un proyecto liderado por Fundación ONCE que se desarrollará en 30 meses.
cart_losinvisibles.jpg
Fundación ONCE acaba de lanzar una nueva campaña de sensibilización, titulada ‘Los Invisibles’, con la que quiere poner de relieve la discriminación que sufren las personas con discapacidad a la hora de encontrar trabajo. Se distribuirá a través de redes sociales y plataformas online.
foto_ministra_entrega_pasaporte_al_trabajo.jpg
Un total de 1.372 jóvenes han mejorado sus habilidades de empleabilidad gracias a los proyectos de Fundación ONCE. Magdalena Valerio anuncia que el Plan de Choque de Empleo Juvenil que prepara el Gobierno prestará especial atención a la discapacidad.
perros_guia_en_formacion.jpg
La Llei de pressupostos generals de l'Estat inclou la tasca desenvolupada per la Fundació ONCE del Gos Guia, en el marc del seu 30 aniversari, com "activitats prioritàries de mecenatge" i, per tant, compten amb un règim fiscal millorat en cinc punts percentuals.
Gràcies a la seva tenacitat i solidesa, i sobretot a l'esforç de tots els que formem part d'ell, el Grup Social ONCE manté la seva posició en el vintè tercer lloc del rànquing Compro-Talent, i continua com a capdavanter, un any més, en la classificació per sectors.
de_izquierda_a_derecha_fredric_schroeder_miguel_carballeda_y_frances_gentle_tras_la_firma_del_acuerdo_002.jpg
De la mano de la ONCE, acogerá a la Asamblea General de la Unión Mundial de Ciegos y del Consejo Internacional para la Educación de las Personas con Discapacidad Visual.
cupon_251118_ceros.jpg
Emilio Castillo Suárez, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Solsona des dels seus punts habituals de venda al passatge Moreres, número 1 i a la Carretera C-26, número 75 (supermercat Lidl). Al mateix sorteig, la localitat de Rubí també va ser agraciada amb 120.000 euros.
goalball_ciutat_de_barcelona.jpg
El I Torneig ‘Ciutat de Barcelona’ de Goalball 2018 es va celebrar els passats 16,17 i 18 de novembre al poliesportiu de la Delegació Territorial ONCE Catalunya. Va ser una cita històrica pel goalball català atès que Barcelona va acollir, per segona vegada, un trofeu internacional amistós. El torneig¸ organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs amb la suport de l’Ajuntament de Barcelona, va comptar amb la participació de la selecció de Catalunya, Alemanya, Algèria i Romani , en categoria masculina.
santa_llucia_18.jpg
Tots els centres de l’ONCE Catalunya han organitzat una sèrie d’activitats per tal de commemorar la nostra patrona i celebrar plegats el 80è aniversari de la nostra Institució. Animeu-vos! Sempre és especial celebrar Santa Llúcia entre amics, familiars i companys de tota la vida. I més encara si tenim un aniversari tan rodó.
via_lactea_una_de_las_obras_expuestas.jpg
El Museo Tiflológico de la ONCE expone ‘ONCE miradas creativas’ de 11 artistas ciegos, desde el 29 de noviembre de 2018 al 12 de enero de 2019.
futbol_sala_barcelonaok.jpg
Van guanyar a Huelva (10-1) i a Còrdova (1-0). El darrer cap de setmana de novembre van arrencar les lligues de futbol 5 per a cecs i la de futbol sala per a persones amb discapacitat visual greu.
congreso_cermi.jpg
El Congrés de Cermis Autonòmics amb el títol 'La tecnologia obre camins per a les persones amb discapacitat? ' va incloure diferents ponències i taules de debat per abordar en quina mesura les TIC contribueixen a millorar la qualitat de vida del col·lectiu.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos