Un afiliat a l'ONCE, campió de la Pujada al Loreto, la cursa més integradora i inclusiva a Tarragona

cursalloritof_196.jpg

L’ONCE Tarragona  i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona van organitzar el passat  diumenge 7 d’abril la tradicional Pujada al Loreto. Amb l’objectiu de fer una Tarragona més integradora i inclusiva, la cursa arribà a la seva 30a edició. La sortida, que va comptar amb 205 corredors ( dos d’ells afiliats a l’ONCE),  va recórrer la Via Augusta i Camí del Club Gimnàstic fins al Santuari del Loreto. El total del recorregut eren 5,17 km. A la caminada popular van participar 21 afiliats a l'ONCE, d'un total de 550 persones. 

El primer classificat a la categoria masculina  absoluta va ser Yassine Ouhdadi El Ataby, de 24 anys, afiliat a l’ONCE des del passat mes de febrer. Va ser campió amb una marca de 18 minuts i 36 segons. Lògicament ha estat el primer afiliat en travessar la línia de meta per davant del seu company Manuel Jesús Castro Luengo, de 45 anys. La primera classificada a la categoria femenina ha estat Stella Beazzutti, de l’Athletic Track Tarragona, amb un temps de 23 minuts i 45 segons.

Pòdium femení. La primera classificada a la categoria femenina ha estat Stella Beazzutti, de l’Athletic Track Tarragona, amb un temps de 23 minuts i 45 segons.

Els 23 afiliats van estar acompanyats per Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona; Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Josep Pitarch, cap de la Unitat de Cultura i esports de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya.

Enguany, tal com ja es va fer l’any passat, de forma paral•lela a la cursa i per afavorir la participació de persones amb discapacitat, també es va organitzar una caminada popular. La caminada i la cursa van sortir des de l'ONCE Tarragona i van arribar fins al Santuari del Loreto.

Tant l’ONCE com el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona van subratllar que  aquesta cursa estigui oberta a tota la ciutadania amb la finalitat d'afavorir la inclusió social i molt especialment la participació de persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats.

Els 23 afiliats van estar acompanyats per Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona; Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Josep Pitarch, cap de la Unitat de Cultura i esports de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya.

La consellera d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, va destacar “la importància de l’esport com a motor per propiciar la inclusió social”. Vedrina va agrair als voluntaris i voluntàries la seva implicació en la cursa i, molt especialment, a les persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats, que “any rere any fan de la Pujada al Llorito la seva cursa”.

La cursa va comptar amb la col•laboració principal de l’ONCE i el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Repsol, Coca- Cola, Automàtic Tàrraco, Port de Tarragona, Ruzafa i Òptica Teixidó. En acabar  la cursa, tots els participants van rebre  un obsequi i van gaudir d'un esmorzar col•lectiu.

L’ONCE a Tarragona presta serveis personalitzats a 817 afiliats i compta amb 179  venedors dels productes de joc de l’Organització.

Igual que en els darrers anys es va córrer amb xip, és per això que les inscripcions eren limitades i tenien un cost de 7 € per persona. Els resultats estan penjats a la pàgina del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona www.tarragona.cat/esports/

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos