Sons per a Il·lusionar-nos!

Secciones: T'interessa
ilusonora.jpg

Estem d’enhorabona perquè ens plau anunciar-vos el naixement d’un nou membre de la família. És virtual, arriba amb moltíssima il·lusió i és molt xerraire. Es comunica amb veus, sons i música, exactament 11 minuts i 11 segons,  sí, un número simbòlic que estimem de tot cor. És IluSonora, el nou podcast  de l’ONCE Catalunya, que ens portarà cada trimestre les notícies més importants del Grup Social ONCE explicades de viva veu. 

Aquest mes de març, estrenem el número 1. Està ja disponible a  Ivoox i molt aviat  a les principals plataformes de podcasting.

 “Aquesta nova revista sonora arriba per quedar-se a viure amb nosaltres. És una aposta per adaptar-nos a la tecnologia multimèdia amb el millor de la tradició radiofònica que tant ens agrada. IluSonora entra a casa nostra, i a casa teva, per a compartir la il·lusió i la solidaritat de l’ONCE, la Fundació ONCE i Ilunion a Catalunya. I sobre tot, per estar més a prop teu”, afirma Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya,

David Bernardo, president del Consell, se suma a l’anhel d’estar, encara més, al costat “dels afiliats i afiliades i de la societat catalana amb un canal de comunicació que relatarà la feina que fem cada dia”.
En aquest número 1, trobareu cinc històries explicades pels seus protagonistes: el Dia Mundial del Braile; els guanyadors del XXIII premi Roc Boronat de literatura en català; el nou TPV dels venedors en fase de proves;  la campanya Tones de compromís i el nou Lego Braille.

Aquesta nova eina de comunicació vol ser una antena sensible per empatitzar amb les preocupacions i problemes de cadascuna de les persones de la família ONCE, ja sigui a la nostra seu, al punt de venda, en el seu centre escolar o de treball, al seu domicili, al carrer o a la residència on viu. I també, transversal amb el món de la discapacitat.

Obrim cada mes una finestra més a la informació, que no substituirà cap de les altres comunicacions que us enviem, de forma accessible, immediata i còmoda. De fet,  IluSonora tindrà un enllaç propi que trobareu en aquesta mateixa revista Il·lusió i també us el farem arribar mitjançant una nota informativa i amb un arxiu d’àudio de WhatsApp. 

IluSonora té un format digital i manté abreujat el nom d’Il·lusió perquè té molt a veure amb l’esperança i amb l’alegria per un futur millor per tothom. 

Us demanem que acolliu amb ganes aquest projecte, que pretén apropar-vos l'actualitat de la nostra institució a Catalunya, perquè estigueu informats i també perquè sigueu partícips de la gran tasca que realitzem tots junts. És un nou camí d’il·lusió que volem fer entre tots i compartir-lo.

Clica aquí per escoltar IluSonora.

 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Diciembre

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de contenidos