ONCE Catalunya, Torronaire d'Honor de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

Secciones: Protagonistes
toronnaire_honor_boti_alcaldesa.jpg

Enguany, els Menestrals del Torró d’Agramunt van decidir atorgar a l’ONCE Catalunya el títol de Torronaire d’Honor en reconeixement per la seva tasca de difusió del Torró d’Agramunt a través de l’emissió de 5,5 milions de cupons il·lustrats amb una fotografia de la cuita del torró (Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt), que es van repartir arreu del territori de l’Estat amb motiu del sorteig del dia 9 d’octubre.  El guardó també  destaca “la important tasca social en favor de la inclusió social i laboral i reconeixement de drets de les persones cegues o amb discapacitat visual. Un exemple a seguir per moltes altres entitats del país i d’arreu del món”.

L’acte, celebrat al pavelló firal (Aula del Gust) i promogut pels Menestrals del Torró d'Agramunt, és una distinció a les persones i/o entitats que treballen per al reconeixement i difusió del Torró d'Agramunt. Es va celebrar en la cloenda de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt d’enguany.

Foto de familia de l'ONCE a Lleida després de recollir el Torronaire d'Honor concedit enguany a l'ONCE Catalunya pels Menestrals del Torró d'Agramunt. A la foto, Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya; Marcelino Cid, director d'ONCE a Lleida; un venedor d'il·lusions d'Agramunt, entre d'altres.

El conductor de l’acte, Pep Palau, gastrònom i organitzador de l'Aula del Gust, va llegir l'acta de resolució del guardó i cridà els Menestrals del Torró perquè fessin el lliurament del guardó al premiat: l’ONCE Catalunya, que va recollir en el seu nom Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya. Li van lliurar  una peça commemorativa i li van posar el vestit típic de Torronaire d'Honor, amb la casaca de torronaire i la gorra musca.

“És un reconeixement molt dolç. És un premi a la nostra labor social, que vull compartir amb la família de l’ONCE, més de 10.000 afiliats i afiliades a Catalunya, i els nostres venedors i venedores, especialment de les comarques de Lleida”, va dir Botí. L'alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, va cloure l'acte.

Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va lliurar a Sílvia Fernàndez, alcaldessa d’Agramunt i a Tamara Lombardo, directora de la Fira, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà el 9 d’octubre a La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt. També va assistir a l’acte director de l’agència de l’ONCE a Lleida i un dels nostre sentinelles de la il·lusió d'Agramunt.

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, en  5,5 milions de cupons de l’ONCE
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va lliurar a Sílvia Fernàndez, alcaldessa d’Agramunt i a Tamara Lombardo, directora de la Fira, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà el 9 d’octubre a La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt. També va assistir a l’acte director de l’agència de l’ONCE a Lleida. 

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra és un certamen de referència en el calendari firal català, que se celebra el segon cap de setmana d’octubre. Nascuda l’any 1988, ha evolucionat fins a convertir-se en un punt de trobada del món del dolç i del producte agroalimentari de qualitat, on el torró i la xocolata a la pedra, dos productes puntals de l’economia d’Agramunt, en segueixen sent l’emblema.

 Cupó que l’ONCE dedicà el 9 d’octubre a La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt.
 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Noviembre

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de contenidos