Nous discs d'Ignasi Terraza i David Viñolas

ignasi_terraza.jpg

El proper 6 de novembre surt el nou disc de l’Ignasi Terraza amb en Randy Greer, titulat  Around The Christmas Tree (Al voltant de l’arbre de Nadal). I David Viñolas i Sergi Sirvent van presentar el passat 18 d’octubre el seu treball Recreacions tímbriques: de Mompou a Bartók. Tant l’Ignasi com el David son afiliats de l’ONCE a Catalunya.

Entre els motius, temàtiques i celebracions que al llarg de la història han inspirat la creació musical, el Nadal ha estat un recurs a tots els generes, fins i tot al Jazz.
“Ignasi Terraza s’ha convertit en un autèntic especialista en la matèria. Així, als dos discos que ja té signats a l’entorn d’aquesta temàtica i que han esdevingut referents de primera magnitud, acaba d’afegir-ne aquest tercer amb el que realment es corona com a mestre absolut de ram”, segons escriu Pere Pons. http://ignasiterraza.com/index.php/es/musica

Ignasi Terraza amb en Randy GreerAquest èxit es deu a la seva capacitat per crear el seu propi repertori de nadales familiars i originals. “Ha escollit peces que ha vestit amb dignitat i frescor. Ha mantingut la fidelitat i la complicitat amb la veu d’un artista singular, Randy Greer. El perill d’aquest disc és que voldríeu que fos Nadal durant tot l’any”, afegeix Pons.

Aquest CD inclou els temes: Christmas Time In Barcelona, No More Lockdown, All The Blues You Brougth To Me, The Secret Of Christmas, Freshly Squeezed, Don’t Let Your Eyes Go Shopping Four Your Heart, Fum, Fum, Fum, Waltzing Around The Christmas Tree, Let It Snow, What Are You Doing New Year’s Eve?, Let’s Make Everday A Christmas Day, Cole For Christmas, Be-Bop Santa Claus.
En aquest enllaç podràs escoltar un parell de cançons en absoluta primícia: https://www.switrecords.com/private-cd/

El disc surt el 6 de novembre i està previst que es presenti a l’Auditori ONCE Catalunya el proper dijous 19 de novembre.

David Viñolas (bateria) i Sergi Sirvent (piano)

David Viñolas (bateria) i Sergi Sirvent (piano), dos músics amb amplia trajectòria i experiència en infinitat de projectes diversos fa anys que es coneixen, però més enllà de tocar informalment en algunes sessions no ho havien fet mai en un projecte comú tot i que les ganes fa molt temps que existien. Frederic Mompou i Béla Bartók han resultat ser el catalitzador d'aquesta trobada.

Caràtula CD 'Recreacions tímbriques: de Mompou a Bartók'El músic i compositor Sergi Sirvent, des de la seva època d’estudiant, s’ha sentit molt afí a l’obra d’aquests compositors i en la forma d’entendre la música. Viñolas per la seva banda, des de fa uns anys s’ha sentit atret per la corrent estètica de finals del segle XIX i XX, el que el va portar a descobrir aquests compositors que el van captivar des del primer moment.

La confluència i la visió que tenen ambdós artistes de l’obra d’aquests compositors els ha portat a rellegir algunes de les seves peces i imprimir-hi la seva visió particular mitjançant el llenguatge del jazz i la improvisació.

L’àlbum físic es publica en format de doble CD i és un reflex del treball que Sirvent i Viñolas han desgranat al voltant d’aquests compositors amb total respecte, imprimint el seu caràcter propi i la seva complicitat, i intercalant alguna peça de composició pròpia inspirada en aquesta música tan bella.

Aquest treball es va presentar al 22è Alhambra Festival Jazz Vic, el passat 18 d’octubre. 

Es pot adquirir als concerts o a l'enllaç: https://davidvinolas.loriun.com/p/doble-cd-sergi-sirvent-david-vinolas-recreacions-timbriques-de-mompou-a-bartok

 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos