La Fundación ONCE del Perro Guía (FOPG) vetlla per la millor salut i nutrició dels seus gossos guia

Secciones: T'interessa
gossos_guia.jpg

La Fundación ONCE del Perro Guía (FOPG), fidel al seu compromís amb el benestar i la cura dels seus gossos, acaba de signar sengles acords per mantenir la millor nutrició i protecció sanitària que permeti el seu ple desenvolupament fins convertir-se en els ulls de les persones cegues.

Conscients que el benestar animal és fonamental per potenciar el vincle entre mascotes i persones, Purina acaba de renovar la seva col·laboració amb la FOPG, en el seu ferm compromís de contribuir a un futur més saludable, possibilitant vides més feliços a través de valors compartits basats en el respecte, la solidaritat i les diferents iniciatives per a la inclusió social de les persones amb discapacitat.

Les dues entitats porten deu anys col·laborant en l'alimentació dels gossos guia, que reben una nutrició d'excel·lent qualitat gràcies a Purina Proplan i Purina Proplan Veterinary Diets. A la seva vegada, la companyia experta en nutrició animal dona suport econòmic a la Fundació en la seva activitat de cria, cura, ensinistrament i lliurament d'aquests animals.

"Creiem fermament en el poder de l'enllaç-humà animal, així com en la inclusió i en la gran tasca que els gossos fan a la nostra societat, no només a nivell afectiu, també a nivell funcional, com la gran ajuda que representa els gossos guia per a persones cegues", explicà Mark El Khoury, director general de Nestlé Purina.

La directora de la Fundación ONCE del Perro Guía, María Jesús Varela, reconeix que "en aquests 10 anys la relació ha evolucionat fins transcendir el caràcter del que és purament comercial i convertir-se en un sòlid suport de la seva tasca social a favor de les persones amb discapacitat visual, a través de fórmules de mecenatge que revelen el compromís de la marca amb la responsabilitat social i la cura dels animals".

Vacunes contra la leishmaniosi
A més, la companyia LETI Pharm ha renovat un any més l'acord amb la FOPG, pel que dona vacunes LetiFend per la leishmaniosi canina per protegir enfront d'aquesta malaltia zoonòtica als gossos guia de l'ONCE.

L'acord signat pel president de LETI Pharma, Jaime Grego, i la directora de la FOPG, María Jesús Varela, preveu que l'empresa líder en la investigació de la leishmaniosi en el camp de la salut humana i veterinària, faciliti cada any les vacunes necessàries com a eina fonamental de medicina preventiva per als gossos guia que cria i ensinistra la Fundació.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos