La família del Grup Social ONCE a Catalunya se suma al repte de donar 111.111 quilos d’aliments

barcelona._lliurament_banc_dels_aliments.jpg

La gran família del Grup Social ONCE es va bolcar en les últimes setmanes per tal d’aconseguir el seu propòsit de reunir 111.111 quilos d'aliments per tractar de pal·liar els efectes de la pandèmia sobre moltes famílies en situació de dificultat.

Els treballadors i treballadores de totes les àrees d'ONCE, Fundació ONCE i ILUNION de Catalunya, conjuntament amb els afiliats i amb tota la gran família de l'Organització, van participar en aquesta enorme iniciativa de recollida d'aliments no peribles que impediran que moltes famílies pateixin la manca d'aliment en els pròxims mesos, davant els greus desequilibris socials generats per la pandèmia. Van recaptar  més de set tones (7.267 quilos) que es va entregar, el passat 17 de desembre, als Bancs d’Aliments de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

A Barcelona, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i David Bernardo, president del Consell Territorial, van entregar a Lluís Fatjó-Vilas, director del Banc d’Aliments de Barcelona, més de cinc tones d’aliments recollides a la Delegació Territorial de l’ONCE a Barcelona.

A Lleida, Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida, va fer l’entrega a Oriol Berenguer, director del Banc dels Aliments a Lleida, dels 250 quilos d’aliments recollits a l’agència de l’ONCE a Lleida.

A Lleida, Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida, va fer l’entrega a Oriol Berenguer, director del Banc dels Aliments a Lleida, dels 250 quilos d’aliments recollits a l’agència de l’ONCE a Lleida.

A Tarragona, Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van entregar a Guadalupe Villazón, coordinadora del Banc d’Aliments a Tarragona, els 750 quilos d’aliments recaptats a les comarques tarragonines pel Grup Social ONCE.

A Tarragona, Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del consejo Territorial de l’ONCE a Catalunya, van entregar a Guadalupe Villazón, coordinadora del Banc d’Aliments a Tarragona els 750 quilos d’aliments recaptats a les comarques tarragonines pel Grup Social ONCE.

I a Girona, Francisco Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, va lliurar a Joan Jorbà, vicepresident del Banc dels Aliments a Girona, els gairebé 1.200 quilos d’aliments recollits a l’agència de l’ONCE a Girona.

I a Girona, Francisco Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, va lliurar a Joan Jorbà, vicepresident del Banc dels Aliments a Girona, els gairebé 1.200 quilos d’aliments recollits a l’agència de l’ONCE a Girona.

“Una Organització com l’ONCE, que rep cada dia la solidaritat de la ciutadania catalana, té l’oportunitat de tornar a la societat una part del que rep i d’estar al seu costat. Són, per tant, ‘Tones de compromís’ per ajudar als que més ho necessiten.  No podem ni volem imaginar una sola llar a Catalunya amb la nevera buida i amb nens o gent gran sense accés a una alimentació bàsica", afirmà Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya.

La iniciativa, llançada pel president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, a instàncies del Comitè Intercentres de l'Organització, tenia l'objectiu de les gents de l'Organització de retornar a la ciutadania si més no una mica del que aporten cada dia amb la seva confiança.

La campanya de recollida estava planejada per arribar a la xifra simbòlica de 111.111 quilos d'aliments per lliurar entre desembre i principis de febrer, però l'èxit de la iniciativa ha generat que es lliurin aquests primers més de 111.000 quilos, a l'espera d'una quantitat similar al febrer.

Es tracta d'aliments de primera necessitat no peribles, com ara, arròs, pasta, sucre, oli, llegums, conserves, productes infantils..., que s'han recollit en tots els centres de treball de Grup Social ONCE.
Amb el primer lliurament culmina la primera fase, però s'obre la segona, que finalitzarà l'11 de febrer de 2021, i es lliurarà uns dies després, per pal·liar els efectes de la pujada de febrer a les famílies afectades.

L'objectiu segueix sent el mateix i es pot seguir aportant en els centres i, s’hi ha dificultat per a desplaçaments, en un compte corrent (Banc Santander ES70 0049 1892 62 2313304241), on les donacions es convertiran igualment en aliments.

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos