"La distància impedeix abraçades, no sentiments"

Secciones: Protagonistes
santa_llucia_ok_0.jpg

Aquest any, ens toca celebrar Santa Llúcia d’una manera diferent.... però d’una manera igualment molt especial. És la nostra festa, la patrona de les persones cegues.

I la celebrarem, i tant que ho farem! Serà, com sempre, el 13 de desembre, enguany diumenge. Volem compartir il·lusió, escalfor i companyia per sentir-nos ben a prop els uns dels altres. Totes les persones que formem part del Grup Social ONCE, ben unides. La distància impedeix fer-nos una abraçada, però mai transmetre els nostres sentiments.

Celebrarem Santa Llúcia tots junts mitjançant un programa de televisió que podrem seguir fàcilment de maneres diferents. Cadascú de nosaltres, allà on visquem, podrem participar d’una diada festiva i de l’espectacle televisiu.

El programa de televisió té un objectiu central: agrair-vos la vostra empenta i solidaritat en aquest any tan dur i animar-nos tots plegats perquè ‘La Il·lusió pot amb tot’. El nostre esperit fraternal i solidari estarà ben present en una data tan entranyable per nosaltres.

Quan, on i com podem sumar-nos i participar a la gala?

Serà diumenge 13 de desembre, a les 11 del matí.  Podreu  seguir el programa:


·         Mitjançant el televisor, sintonitzant 13TV, on ens han cedit un espai gratuït.
·         Si teniu un telèfon intel·ligent (smartphone), una tablet o un ordinador i us resulta més còmode, connectant-vos directament a www.once.es

Com ens prepararem per a aquesta celebració?

Us farem arribar una capsa que contindrà tota la informació de la gala i diferents objectes amb els quals participar i celebrar la nostra festa:

·         Una tovalloleta d'hidrogel per preservar la nostra salut.
·         Un text en braille i en tinta amb la informació del que s’hi inclou.

·         Un calendari del Grup Social ONCE per al 2021.

·         Una mascareta de la il·lusió, homologada, amb la qual podeu fotografiar-vos o bé demanar que us facin una fotografia per compartir-la aquest dia en xarxes socials amb el hashtag #LaIlusiónPuedeConTodo #SantaLucía. També podeu participar explicant-nos les il·lusions que compartiu en el vostre dia a dia i enviant els vostres millors moments al correu gabinetedeprensa@once.es o via WhatsApp al 699.41.85.17.

·         Una carpeta que inclou: un fullet informatiu, un dolç cupó de xocolata amb la imatge de la butlleta de Santa Llúcia, i una papereta amb un número per participar en el sorteig de 25 targetes regal per valor de 600 euros cadascuna. Les bases del sorteig es publicaran a la web de l'ONCE. Per canviar el premi, si sou un dels 25 afortunats, podreu trucar al  telèfon 91.589.46.92 o escriure al correu mruv@once.es, on us facilitaran més informació.

·         Una copa de cava, amb la base de color groc, que és el color de tots els que formem part del Grup Social ONCE que us servirà per brindar amb el nostre President durant la gala. Esperem comptar amb vosaltres per formar part del major brindis a la història de totes les festes de Santa Llúcia de l'ONCE.

El mateix diumenge 13 de desembre, TVE transmetrà a les 10.30 h. una Missa en honor de la nostra Patrona i dedicada al nostre col·lectiu des d’Ampudia (Palència).

Ens sentim orgullosos del vostre compromís i esforç, d'estar donant el millor de vosaltres mateixos per superar-nos i seguir aportant valors i riquesa social al nostre país. I això cal celebrar-ho; creiem que tots plegats ens ho mereixem i ho necessitem. Com diu el lema que tenim per a Santa Llúcia: "La distància impedeix abraçades, però no sentiments".

Ens encantaria comptar amb vosaltres per fer d’aquesta Santa Llúcia, encara que virtualment, la més seguida i compartida dels 82 anys d’història de l’ONCE.

Una forta abraçada,

Enric Botí Castro de la Peña,

Delegat Territorial ONCE Catalunya.

David Bernardo Cabaco,

President Consell Territorial ONCE Catalunya.


 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos