L'ONCE convoca nova edició dels Premis Tiflos de Periodisme, marcats per l'efecte de la Covid-19 en les persones amb discapacitat

premios_tiflos.jpg

L'ONCE ha convocat la XXIII edició dels Premis Tiflos de Periodisme en les seves diferents categories de Premsa Escrita, Ràdio, Televisió i Periodisme Digital, amb una dotació econòmica de 9.000 euros per a cada un dels guanyadors. Són uns premis ja consolidats i valorats entre la professió periodística, i que l'Organització manté en un any especialment marcat per la pandèmia de la Covid-19, que ha afectat a tota la ciutadania i, molt especialment, a les persones amb discapacitat.

El premi s'atorgarà als treballs publicats en mitjans de comunicació de l'Estat espanyol que, en opinió del jurat, millor exaltin els valors relacionats amb la inclusió de les persones amb discapacitat i la supressió de barreres físiques i mentals que, en determinades ocasions, imposa la societat. Especialment, es valoraran aquells treballs que facin referència a la superació individual o col·lectiva d'aquestes barreres.

Els treballs podran presentar-se en qualsevol llengua oficial de l'Estat, tenint en compte que els que es presentin en una llengua diferent al castellà han d'aportar la corresponent traducció, per facilitar la tasca del jurat.

Com en anteriors edicions, els Premis Tiflos de Periodisme tindran aquests quatre apartats de Premsa Escrita, Ràdio, Televisió i Periodisme Digital, tenint com a condició que un mateix treball no podrà optar a dues categories diferents. Els treballs no tindran extensió ni format predeterminats, i seran un màxim de quatre en cada categoria.

En cas d'enviar-los per correu postal es remetran al Consejo General de la ONCE, Dirección de Comunicación e Imagen, calle de La Coruña, 18, 28020 Madrid, fent constar en el sobre que es dirigeixen als "PREMIOS TIFLOS DE PERIODISMO". Igualment, a l'interior es farà constar el nom, domicili, telèfon, fax (en el cas que el tingués) i correu electrònic, així com el mitjà i la data en què ha estat publicat o emès el treball concursant.

Els treballs de Televisió poden enviar-se en format DVD o mitjançant enllaç a alguna plataforma digital del mitjà. Els de Premsa Digital, mitjançant un enllaç a la feina presentada. Els treballs de Ràdio, es poden enviar mitjançant enllaç a alguna plataforma digital del mitjà o gravat en USB en format mp3. Els de Premsa Escrita es poden remetre en format PDF. Per a aquestes opcions, s'utilitzarà el correu electrònic gabinetedeprensa@once.es, indicant en l'assumpte PREMIOS TIFLOS DE PERIODISMO. En tots els casos s'inclourà un arxiu amb el nom, domicili, telèfon, fax (en el cas que el tingués) i correu electrònic, així com el mitjà i la data en què ha estat publicat o emès el treball concursant.

La data de recepció dels treballs, que hauran d'haver estat publicats o emesos entre l'1 de gener i al 31 de desembre de 2020, finalitzarà el divendres 28 de gener de 2021.

El jurat estarà integrat per destacades personalitats del periodisme i un representant de l'ONCE, que no té vot en la valoració dels treballs, donant a conèixer la seva decisió inapel·lable no més tard de l'últim dia hàbil del mes de juny de 2021.

Els participants en qualsevol de les modalitats d'aquests Premis Tiflos han d'incloure en la seva candidatura un exemplar signat del consentiment exprés per al tractament de les seves dades personals.

 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Diciembre

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de contenidos