Grup Social ONCE i Microsoft reforcen la seva col·laboració per impulsar l'ocupabilitat de persones amb discapacitat en tecnologia

Secciones: T'interessa
microsoft_1.jpg

Grup Social ONCE i Microsoft han fet un pas més en la col·laboració estratègica que mantenen des de fa més de vint anys en la posada en marxa d'una sèrie d'iniciatives amb l'objectiu d'impulsar l'ocupabilitat de les persones amb discapacitat a l'àmbit de les noves tecnologies.

Ambdues entitats estendran la seva col·laboració en aquesta àrea amb activitats de formació i capacitació digital adreçades a persones amb discapacitat en el marc del programa “Per Talent Digital”, i col·laboraran en la dinamització del nou espai de formació que han creat  Fundació ONCE i Inserta Empleo.

Entre les iniciatives previstes, Microsoft facilitarà als estudiants de “Per Talent Digital” accés a la plataforma de formació en línia Microsoft Learn, així com a continguts formatius addicionals en les principals tecnologies de la companyia. A més, els professionals de Microsoft participaran en jornades, sessions específiques i workshops que s'organitzin al nou centre de formació, i els estudiants del programa “Per Talent Digital” tindran accés preferent a les activitats de capacitació tècnica organitzades per Microsoft.

“En els propers quatre anys, segons dades de LinkedIn, es crearan a Espanya dos milions de llocs de treball per a professionals digitals, tant a la indústria tecnològica com a empreses d'altres sectors d'activitat. Sens dubte, la capacitació digital obre un horitzó d'oportunitats laborals i de desenvolupament professional per al col·lectiu de persones amb discapacitat, que presenta una taxa d'atur que duplica la mitjana nacional”, ha assenyalat Alberto Granados, president de Microsoft España.

“Les persones amb discapacitat mostrem cada dia la nostra capacitat de ser capaces i no ens podem quedar fora de l'evolució que representen les noves tecnologies. Per això, en la nostra col·laboració amb Microsoft, explorem noves vies que suposen noves oportunitats per a l'educació, l'ocupació, l'accés a la cultura, a l'oci o mil activitats de la vida quotidiana i això representa passos cap a la igualtat per als qui, precisament, ho tenen una mica més difícil”, ha apuntat Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE.

Capacitació, accessibilitat tecnològica i educació inclusiva
Grup Social ONCE i Microsoft posaran un focus especial en la inserció laboral de persones amb discapacitat, promovent la certificació oficial en tecnologies Microsoft (prop del 80% de les persones que obtenen aquest tipus de titulació assegura que és fonamental a l'hora d'accedir a un ocupació). Així mateix, Microsoft treballarà directament amb les més de 11.000 empreses col·laboradores per promoure la feina de persones amb discapacitat que rebin capacitació en habilitats digitals a través del programa ‘Per Talent Digital’.

 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Noviembre

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de contenidos