Fundació ONCE reconeix la tasca d'una trentena d'entitats compromeses amb la discapacitat

fundacion_once_30_empresas.jpg

Fundació ONCE va reconèixer, dimarts 17 de novembre, a una trentena d'entitats el seu compromís amb la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, en una jornada on line sota el lema ‘Iguals, però diferents. Tod@s junt@s y unid@s’.

L'objectiu de la trobada va ser mostrar públicament l'agraïment de les fundacions del Grup Social ONCE als particulars, empreses i institucions que col·laboren amb elles a través de programes, projectes i iniciatives que ajuden a avançar en la igualtat dels drets de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Per primera vegada, la Jornada de Donants va comptar amb la participació de les quatre fundacions del Grup Social ONCE: Fundació ONCE per a la cooperació i inclusió social de persones amb discapacitat; la Fundació ONCE del Gos Guia, la Fundació ONCE per a la Solidaritat amb les Persones Cegues d'Amèrica Llatina i la Fundació ONCE per a l'Atenció de Persones amb Sordceguesa. Van assistir també representants d’ILUNION i d’ONCE.

S'hi va reconèixer la col·laboració de Fundació Mapfre, Acciona, BBVA, CITI, FCC, Deloitte, Legalitas, Ketambe, Servimedia, PWC, Fundació Bequal, Procter & Gamble, Uría Menéndez, Telefónica I+D, Vodafone i Fundació Vodafone, El Corte Inglés, Samsung, Telefónica, Santander España (Santander Private Banking), Deutsche Bank, Mastercard, BPB Patrimonial SL, Alstom, Google, Esade, Worldline Iberia, Atos, Airbus, Fundació Trinidad Alfonso i Fundació Eduardo Barreiros.

El reconeixement a entitats i donants particulars va comptar amb la participació del president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda; el director general adjunt de Serveis Socials per a Afiliats de l'ONCE i president dels Patronats de la Fundació ONCE per a l'Atenció de Persones amb Sordceguesa i de la Fundació ONCE del Gos Guia, Andrés Ramos, i el director general de Fundació ONCE, José Luis Martínez Donoso.

En la seva intervenció, Carballeda va agrair la col·laboració d'entitats i particulars, si bé va destacar el paper especialment rellevant que tenen en aquesta ocasió donants i voluntaris. Els que regalen el seu temps, va dir, "per les circumstàncies tan especials viscudes en els últims mesos, s'han convertit en referents i veritables exemples a seguir per molts de nosaltres. Gent especial que, amb la seva actitud i les seves accions, ens inspira a ser com ells".

A la jornada, conduïda per la periodista Ana García Lozano i amenitzada pel duo Caryion, format per Carmen Lafuente i Iulian Iunot, els assistents van escoltar en primera persona històries de solidaritat de la mà d'empreses i entitats com Mastercard Espanya, Fundació KIABI, Leroy Merlin i CITI, acompanyats de beneficiaris de programes o projectes posats en marxa gràcies a les seves donacions.

Van prendre la paraula Paloma Real, CEO de Mastercard Espanya; Rosa Granda, responsable de la Fundació KIABI, i Susana Posada, directora de Relacions Institucionals de Leroy Merlin. També alguns dels beneficiaris d'iniciatives com les d'Àngels Urbans o Per Talent Digital. Tots ells van coincidir a assenyalar la importància de contribuir al fet que la igualtat d'oportunitats sigui una realitat, però també a reconèixer el valor de la diferència, de la necessitat de l'esforç conjunt i, per descomptat, de tot el que l'arribada de la Covid-19 ha suposat per a tantes i tantes persones.
 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)