Entrega de medalles de 25 i 35 anys a l’ONCE

Secciones: Protagonistes
collage_no_vendedor_dt.jpg

L’acte de reconeixement als treballadors que van fer 25 i 35 anys de serveis a l’Organització, va ser diferent enguany. Vam idear una entrega, en petit format, amb un màxim de sis persones, per a que tots els companys homenatjats tinguessin l’afecte i solidaritat institucional que es mereixen. I també un virtual aplaudiment, que va sonar molt fort en els seus cors.  Una trobada més íntima i familiar, que va permetre a tots els medallistes que van coincidir poder parlar entre ells i recordar els seus primers dies, els orígens, els valors i les anècdotes d’una vida laboral plegats. A més a més, en un missatge gravat, Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, els va adreçar unes paraules.

Les medalles de 25 i 35 anys són una distinció, una petita aturada en el camí. Un homenatge que es va materialitzar amb el lliurament de les medalles d’argent i d’or i de diplomes nominals pels treballadores i treballadors que amb la seva dedicació i el seu treball quotidià han arribat als 25 i 35 anys de feina a l’ONCE. El 2020, han estat un total de 94 companys; 34 que han fet 25 anys i 60 ja han fet els 35. 

“L’ONCE vol dir gràcies a tots i totes els que dia a dia, amb el seu exemple, han fet gran la nostra Institució. Gran en il·lusions, gran en projectes, gran en serveis... A tots ells i elles els volem agrair el seu esperit de superació, un exemple per a les noves generacions, especialment en aquests dies tan difícils”, va destacar Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, que va entregar als treballadors adscrits a la Delegació de Barcelona els seus diplomes i medalles. Va ser a la Sala de Juntes de la sisena planta, els passats dies 10 i 11 de desembre. Acompanyat per Claudio Muñoz, director del Servei Bibliogràfic de l’ONCE a Barcelona, ho van fer als treballadors d’aquest centre i amb Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona, als companys del Centre de Recursos Educatius.

Entrega medalles a una part de les agències.

Valors ONCE
“Superació, solidaritat, esperit de servei... són un intangible que moltes organitzacions voldrien tenir. Nosaltres els tenim, l’ONCE els té. Els companys i companyes a qui retem homenatge sou l’encarnació d’aquests valors”, va concloure Botí.

Els  medallistes adscrits a l’ONCE a Tarragona i a les agències administratives de Badalona, El Prat de Llobregat, Girona, Granollers, Lleida,  Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Terrassa, Vic i Vilanova van ser citats pels seus respectius directors o directores, que els van fer a mans els seus presents.

Els diplomes d’agraïment per millorar el projecte social de l’ONCE, van ser transcrits en braille pel Servei Bibliogràfic de l’ONCE a Madrid i signats per Ángel Sánchez Cánovas, director general de l’Organització.

Tant de bo l’any vinent poguem celebrar-ho com tenim per costum, amb una gran trobada i una forta abraçada.

Entrega medalles a una part de les agències.

Missatge de Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, a tots els medallistes de 25 i 35 anys del 2020:

“Hola amics, ha arribat l'hora, la Covid aquesta no ha pogut separar-nos, allunyar-nos més. Som persones que hem estat sempre unides al voltant de l'ONCE. L'ONCE ens ha ajuntat a tots per fer la millor Organització de cecs del món, el major ocupador de persones amb discapacitat del món, el quart ocupador no públic a Espanya de persones en general, amb discapacitat també. Quasi res!
I ho heu fet vosaltres al llarg dels vostres 25 o 35 anys de treball en aquesta institució amb nom de número. I avui us donem aquesta medalla i diploma que reconeix la vostra dedicació, el vostre compromís, el vostre esforç.

De veritat que tenim sort, som gent afortunada de poder pertànyer d'una manera o d'una altra a aquesta institució que ens ha donat el més important, una ocupació.

Això és el que demana la societat, el que ha demanat sempre, una feina, una oportunitat de vida, igualtat d'oportunitats per a tots per poder sortir de la situació que desgraciadament estem vivint.

Siguem conscients de la nostra sort, de la possibilitat d'haver trobat fa un quart de segle, fa 35 anys, aquest lloc de treball aquí, a casa vostra.  Fora bo compartir-ho amb tots aquells amb els que puguem en el futur. I per això hem de seguir treballant intensament, per compartir aquesta sort amb altres, amb altres persones tinguin o no discapacitat. Per fer l'ONCE més gran, per tornar l'any que ve a ajuntar-nos, com avui, i tornar a premiar aquells que han complert 25 i 35 anys de vida laboral a l'ONCE. Quina cosa millor ens pot passar que això!

Tant de bo que l'any que ve quan ens ajuntem puguem donar-nos totes aquestes abraçades, aquests cops a l'esquena que els cecs ens donem, que ens mereixem i que ens fan únics.

Molta sort a tots, amics, i em poso la mascareta com vosaltres. Us demano que tingueu tota la prudència en aquests dies perquè, junts, puguem afrontar un futur millor, un futur solidari, un futur aquí, a la casa de l'ONCE. Una abraçada amics”.

Entrega medalles a personal del CRE i del SBO:

Els medallistes de 25 anys, han estat un total de 34 treballadors:

D.T. Catalunya: Bejarano Márquez, Gregorio; Bisquerra Castell, Silvestre; Camarasa Álvarez, Javier José; García Alcántara, José Luis; Méndez Saco, Ovidio; Pagés Pérez, María Nieves; Pérez Prenafeta, Oscar; Sánchez Roca, Yolanda; Segura Ceada, Raquel; Segura Oms, Aurora; Tomás Algarrada, Joaquín; Zapata García, Teresa.
Badalona: Camacho Macías, Silvia.
El Prat: Jiménez García, José María; Rodríguez Morenilla, Elisa.
Girona: Rabionet Tolosa, Julia.
Granollers: Álvarez de la Calle, Marcos; Maymó Palacín, Silvia.
Lleida: Cepillo Forns, Juan José; Martínez de Luna Farrán, María Josepa; Rodríguez González, José Pedro; Sánchez Fuentes, Francisca.
Mataró: Puerto Cazorla, Carmen.
Molins de Rei: Benavides Fernández, Francisca; Zapata Álvarez, José.
Reus: Arenas García, Felicidad.
Sabadell: Velasco Pérez, Aquilino.
Tarragona: Huerta Porras, Daniel María; Obalat Mangrane, Raúl Miguel.
Terrassa: Herruzo Muñoz, Emilio; Torres Mirambell, Alberto.
Vic: Doblas de Santos, Gil.
Vilanova i La Geltrú: Esmeralda Pons, Moisés.
SBO: Morgado Tabeni, María Cristina


Els medallistes de 35 anys, han estat un total de 60 treballadors:

D.T. Catalunya: Arnau Gilberte, María Ángela; Brey Boullosa, María Pilar; Burón Palacios, Luisa; Cegarra Martos, María del Carmen; Fernández Rodríguez, Susana; Galindo Mateus, Gloria Blanca; García Expósito, María del Pilar; Garrido Muñoz, Amparo; González González, Ana María; Illescas Pedroche, María del Carmen; Marín Castillo, Dolores; Matador Alcántara, Paloma; Navarro Fernández, Francisco; Rodríguez de la Gándara, Silvia; Rodríguez López, María Nuria; Romero Isnard, Amparo; Ruiz Giménez, Amparo; Sánchez Ruiz, Encarnación; Saucedo García, Dolores; Subirana Ortells, Mercè; Toran Lage, Francisca.
CRE: Álvarez Barba, María Fe; Arenas Quijada, Antonia; Baldrich Caselles, Marta; Blanco Rodríguez, Antonio Tomás; Coma Ferrer, Ramón; Corbella Roqueta, María Teresa; García Lerones, Raquel Alejandra; López Nicolau, María del Carmen; Matey García, Julián; Montilla Rivas, Isabel; Reñé Español, Sara; Vallés Castelló, Isidro.
SBO: Anta Ciscar, Josep Lluís; Fiter Arester, Mª. Carmen.
Badalona: Marí Espuny, Jordi Vicenç; Vicente Fernández, José.
El Prat: Abellaneda Giner, Pedro; González Beltrán, María Mercedes; Pardo García, Tomás.
Girona: Morer de Llorens, Alba.
Granollers: Fernández Montero, Ignacio; López López, Marcial; Sánchez Iglesias, José Luis.
Lleida: Díaz Fuentes, Teresa; Larruy Ciutad, María Luisa.
Manresa: Ibáñez Montañez, Juan Francisco.
Mataró: Manzano Molina, Teresa.
Reus: Domenech González, Josep; Padilla Pagán, Benjamín.
Sabadell: Cobrero Muelas, Montserrat; Herrera Salcedo, Catalina.
Tarragona: Canadell Bofarull, Maria; Costa Perpiña, Cecilia; García García, María Aurora; González Abad, Juana María; López Tornos, Cristina;  Ribera Guirao, Juan José.
Terrassa: Díaz Martín, María Victoria.
Vic: Andreu Gómez, Luis.

Entrega medalles a venedors i venedores.

 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Noviembre

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de contenidos