El Corte Inglés i Fundació ONCE signen un acord per la inserció de les persones amb discapacitat

el_corte_ingles.jpg

El Corte Inglés i Fundació ONCE han signat un conveni marc en matèria d'ocupació i formació per a persones amb discapacitat, que inclou també un apartat específic sobre programes d'accessibilitat.

L'acord l'han subscrit Víctor del Pozo, conseller delegat d'El Corte Inglés, i Alberto Durán, vicepresident executiu de Fundació ONCE, que han coincidit a assenyalar la importància que firmes com El Corte Inglés es comprometin públicament amb la millora de l'ocupació de les persones amb discapacitat. En l'acte de signatura ha estat també present Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE.

En virtut d'aquest conveni, Fundació ONCE presta col·laboració a El Corte Inglés per a la formació i contractació de treballadors a través de l'Associació Inserta Empleo, entitat especialitzada en la formació i recerca de feina per a persones amb discapacitat. D'aquesta manera, la companyia segueix impulsant en la seva plantilla la inserció laboral de persones amb aquest tipus de perfils, contribuint així a millorar les seves condicions de vida.

Inserta Empleo també impulsa el desenvolupament d'accions formatives, teòriques i pràctiques, destinades a proveir la formació a persones amb discapacitat amb titulació acadèmica. En aquesta línia, estableix programes de captació, orientació i inserció laboral de persones amb discapacitat, amb la finalitat d'aconseguir el seu accés a l'ocupació de qualitat.

El Corte Inglés, com a empresa d'acollida en el 'Programa de beques de pràctiques Fundació ONCE-CRUE Universitats', promou la formació i la inclusió laboral de persones amb discapacitat, afavorint la possibilitat que aquestes persones puguin realitzar les seves pràctiques acadèmiques en la seva plantilla.

Pel que fa a accessibilitat universal, les parts treballen conjuntament en l'establiment de programes de col·laboració entre Fundació ONCE i El Corte Inglés per al foment d'iniciatives encaminades a la consecució del disseny per a tothom, inclosos els espais virtuals en els edificis i les seves instal·lacions i serveis, posant el focus, a més a més, en l'accessibilitat tecnològica dels seus canals de venda on line.

Com a empresa socialment responsable, El Corte Inglés exigeix des de fa temps a tots els proveïdors que desitgen participar en els seus processos de contractació que compleixin amb la reserva del 2 per cent de la seva plantilla per a persones amb discapacitat, d'acord amb l'art. 42.1 de Reial Decret Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre.

 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos