El Barcelona de Futbol Sala, subcampió d'Espanya

El Barcelona de Futbol Sala es va proclamar subcampió d'Espanya el primer cap de setmana de juliol a Granada. Amb aquest segon lloc, tanca la temporada de futbol, en la qual també va ser el campió de lliga.

Durant els dies del 2 al 4 de juliol, la ciutat de l'Alhambra va estar testimoni dels enfrontaments dels quatre equips més ben classificats de la lliga regular per aconseguir el títol de Campió d'Espanya. Els partits es van disputar al Complex Esportiu Núñez Blanca Zaidín. El format de competició va consistir en una lligueta de classificació, on els equips participants van mesurar les seves forces contra tots els seus contrincants, i una posterior final que va enfrontar els dos primers classificats per determinar el Campió d'Espanya de la temporada 2021-22.

Barcelona i Màlaga van aconseguir imposar-se a València i Madrid respectivament en una fase de classificació d'allò més disputada.  La gran final va estar a l'alçada de les expectatives i va mantenir l'emoció fins a l'últim moment. Finalment, Màlaga va aconseguir el guardó, després d'imposar-se 4-2 a l'equip català.