‘Cultura a cegues’, més que mai

culturaaceguespremsa.png

Cultura, cultura, cultura. L’ONCE Catalunya continua oferint continguts  als més dels seus 10.000 afiliats i afiliades. I ho fa al canal de YouTube Cultura a Cegues on, des del principi del confinament s’han penjat activitats de manteniment saludable, sessions literàries i d’animació a través de la xarxa.

Aquest mes de maig hem seguit amb les classes de gimnàstica de manteniment amb l’entrenador personal Xavi González; receptes de la cuinera afiliada Montse Uran, com un irresistible magret d’ànec amb txuney de mores, un timbal de patates emmascarades amb llagostins amb el seu oli, uns típics ous ferrats o  un Clafoutis, postres de la cuina occitana; contes per a tota la família amb la companya de la DT Maria Dolors Díaz; les classes de la professora Lupe Serrano per aprendre a utilitzar l’APP SALUT i així poder controlar les constants vitals per una vida saludable i també un tutorial per aprendre a utilitzar YouTube; el concert de Benjamín i Guillem León, pare i fill, a l’orgue electrònic i el piano, respectivament; el concert acústic del duet Raquel i Mario Díez, les cançons del cantautor afiliat i venedor Ricard Canals i les dels germans Marta i Marc Serrat; el Racó de l’escriptor amb Kike Calvo, cap de Comunicació d’ONCE Catalunya, que ens va mostrar amb detall  l’estudi on escriu i ens va presentar la seva novel·la El Príncipe de la calle; la trobada amb l’escriptora Coia Valls, autora d’Els camins de la llum, que ens va parlar de la seva obra Les torres del cel, basada en la història del Monestir; la presentació de la novel·la Lo malo soy yo de l’escriptora afiliada Vicky Hernández; la presentació de la darrera novel·la negra de l’escriptor Andreu Martín L’harem del Tibidabo; una estona de jocs accessibles amb el mòbil mitjançant el tutorial de l’afiliat Xavier Ciscar i el video-tutorial del propi Xavier per aprendre com funcionen els altaveus intel·ligents Google Home i Amazon Echo o les recomanacions per al desconfinament de les persones cegues elaborat des de l’ONCE i amb la veu del periodista i afiliat Miquel González. Es pot accedir a les sessions a YouTube ‘Cultura a cegues’.

Us voldríem agrair el vostre suport, i si encara no heu pogut visitar el canal i gaudir de les diferents emissions, us facilitem l’enllaç per a que us connecteu, i, si us agrada, pugueu fer la subscripció!

Cliqueu en aquest enllaç:
Link directe al canal:: https://www.youtube.com/c/culturaacegues 

Cultura accessible
L'ONCE ha recopilat una àmplia varietat de propostes culturals, educatives i d'oci, totes elles de caràcter accessible, perquè les persones cegues puguin mantenir-se actives durant aquests dies. Totes elles estan recollides a la Guia de Recursos d'Oci en Quarantena #JoEmQuedoACasa, disponible a través del ClubONCE.

La Biblioteca Digital ONCE (BDO) compta amb un fons documental d'aproximadament 60.000 títols, del qual es beneficien cada any més de 9.000 persones amb discapacitat visual, que realitzen més de 336.000 descàrregues anuals en diferents formats de lectura accessible.

La videoteca Audesc compta amb una gran quantitat de pel·lícules i sèries audiodescrites de fàcil accés per a les persones cegues o amb discapacitat visual greu.
 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos