Beques 'Oportunitat al Talent'

por_talento.jpg

Fundació ONCE manté oberta la convocatòria de la setena edició de les seves beques 'Oportunitat al Talent', un programa dirigit a universitaris amb discapacitat que compta amb la col·laboració de Fons Social Europeu. El seu objectiu és donar suport a la formació universitària, l'especialització i la carrera acadèmica de les persones amb discapacitat i promoure així la seva inclusió laboral en ocupacions tècniques i altament qualificades, en el marc del Programa Operatiu del FSE d'Inclusió Social i Economia Social 2014-2020.

Amb la concessió d'aquestes beques, Fundació ONCE vol promoure una formació d'excel·lència, la mobilitat transnacional, l'especialització dels estudiants amb discapacitat en àrees d'especial ocupabilitat, així com facilitar-los la compatibilitat de la pràctica esportiva de competició amb els seus estudis acadèmics.

També pretén aprofitar el seu potencial per impulsar la carrera acadèmica i investigadora dels universitaris amb discapacitat, fomentant així la seva inclusió a les universitats com a personal docent i investigador i en ocupacions altament qualificats del sector públic i privat.

En aquesta edició s'ofereixen beques en cinc modalitats: de mobilitat transnacional, per a màster i postgraus, beques de doctorat, a la investigació i beques d'estudis i esport.

Des de la posada en marxa del programa s'han desenvolupat ja sis convocatòries i s'han concedit 429 beques, un 55% a homes i el 45% a dones.

Beques i quantia
Les beques de mobilitat transnacional, destinades a alumnes de grau o de màster matriculats en alguna universitat estrangera, tenen una quantia de 6.000 euros per estudiant.

Respecte als ajuts per a màster i postgraus, els candidats han de ser alumnes amb un grau o equivalent, matriculats o preinscrits en un màster oficial de qualsevol universitat espanyola o institució educativa de reconegut prestigi. Cadascuna d'elles comptarà amb una quantia de 3.000 euros.

També s'han convocat beques de doctorat, amb una quantia de 12.000 euros. Els sol·licitants han de ser universitaris en possessió de màster o titulació equivalent i estar matriculats en algun programa de doctorat en alguna universitat espanyola.

Les beques a la investigació estan dotades amb 28.000 euros anuals per alumne. Van destinades a doctors en qualsevol disciplina científica amb un projecte investigador a desenvolupar en una universitat o centre d'investigació de reconegut prestigi.

Finalment, s'ofereixen per cinquè any consecutiu beques d'estudis i esport per potenciar la formació dels estudiants i esportistes amb discapacitat. Estan destinades a estudiants de grau, cicles formatius de grau mitjà o superior i màster i postgraus que compatibilitzin els estudis amb la pràctica esportiva i no rebin contraprestació econòmica per això. La quantia ascendeix a 3.000 euros.

El programa de beques 'Oportunitat al talent' és una convocatòria de Fundació ONCE en la qual col·laboren i participen la CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles) i el CERMI (Comitè Espanyol de representants de persones amb discapacitat). El programa compta a més amb el suport econòmic de Fons Social Europeu i d'empreses compromeses amb la discapacitat.

En aquesta edició destaca la participació d’ILUNION, Fons Solidari Santander/ Popular Banca Privada, Fundació Eduardo Barreiros, Fundació Aquae, Fundació Trinidad Alfonso, INECO, Capgemini i Medtronic.

Terminis i presentació de candidatures
Les persones que vulguin sol·licitar alguna de les beques podran informar-se, descarregar la convocatòria i presentar la sol·licitud a través del formulari disponible a la pàgina web de Fundació ONCE i en l'enllaç de les pròpies beques.

Les sol·licituds per a les beques de mobilitat, màster i postgraus i estudis i esport han de dirigir-se a Fundació ONCE fins al 30 de setembre de 2020. Per la seva banda, les de doctorat i investigació podran sol·licitar-se fins el 10 d'octubre de 2020.
 

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos