3.500 persones celebren Santa LLúcia a Catalunya i els 80 anys d'inclusió social de l'ONCE

Secciones: T'interessa
santa_llucia_traseras.jpg

Més de 3.500 persones van celebrar Santa Llúcia amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya. La celebració de Santa Llúcia és cada any  un punt de trobada entre la gran família de l'ONCE Catalunya i la societat catalana. Una manera d'agrair la gran generositat que milers de ciutadans ens demostren dia a dia amb la compra del cupó, que permet dur a terme la tasca social de l’ONCE i la que presta a la resta del món de la discapacitat. Un homenatge als nostres venedors i venedores que, amb sol o pluja, vent o fred, posen sempre un somriure i reparteixen il·lusió pels carrers i places de les terres catalanes. Són els que porten sort i fortuna a moltes famílies que ara la necessiten més que mai. Un clam, tots plegats, a la solidaritat, l'esforç i la superació.

Vista general de la celebració a la DT de Catalunya.

Vam celebrar els 80 anys de l'ONCE.

Els dinars de celebració es van  multiplicar a tot Catalunya amb celebracions a Badalona, Blanes (amb incorporació de Girona i Figueres), El Prat de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic i Vilanova i la Geltrú. A totes les agències es va fer un càlid homenatge als venedor de l'any de 2018 de cada centre.  Un reconeixement a l’esforç i dedicació de tots els agents venedors de l’ONCE, quasi 3.000 venedors i venedores, que són el pilar fonamental d’una institució que ja ha arribat als 80 anys de vida. A Catalunya, l’ONCE té més de 10.500 afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.

Els venedors de l'any de cada agència van ser: 

Francesc Ramon Pujol Catalán, DT CATALUNYA.  Francesc va començar a vendre els productes de joc responsable de l’Organització el 1989. Actualment ho fa al quiosc ubicat al c/ Joaquim Valls, núm. 59 a Nou Barris. 

José Olmedo Bautista, DAP TARRAGONA.

Luís Cases Isus, AG. LLEIDA

Pedro Vela Moreno, AG. BADALONA

José Márquez Rodríguez, AG. BLANES

Encarnación Roncero Pérez, AG. EL PRAT DE LLOBREGAT

Santiago Hurtado Montes, AG. FIGUERES

Fabiola Lobo Castro, AG. GIRONA

Ana María Mateos Gallardo, AG. GRANOLLERS

Jesús Ruiz Santiago, AG. L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Antonio Vall Gutiérrez, AG. MANRESA

Mari Carmen Munné Gómez, AG. MATARÓ

Antonia Muñoz Palma, AG. MOLINS DE REI

María Navarrete Torralbo, AG. REUS

María Isabel García Sánchez, AG. SABADELL

Yolanda Farnés Caminero, AG. TERRASSA

Antonio Povedano García, AG. VIC

Sergi Coral Costa, AG. VILANOVA I LA GELTRÚ

 

A Barcelona, l’ONCE va viure dissabte 15 de desembre un dinar de germanor amb venedors, afiliats, treballadors del Grup Social ONCE, del Centre de Recursos Educatius (CRE) i del SBO, pensionistes, amics i persones vinculades a l’Organització.  El dinar va estar presidit per José Luis Pinto, vicepresident del Consejo General de l'ONCE. Va comptar amb la presència de Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Xavier Grau, de l’ONCE Catalunya.

El dinar va estar presidit per José Luis Pinto, vicepresident del Consejo General de la ONCE. Va comptar amb la presència de Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Xavier Grau, de l’ONCE Catalunya.

 

Es va fer un reconeixement especial a Carmen García, mediadora de la Fundació ONCE d’Atenció a les Persones sordcegues (FOAPS), que fa 11 anys ininterromputs d’excel·lent tasca professional. La FOAPS té com a fi promoure el desenvolupament de programes d’atenció a les persones amb sordceguesa, posant particular interès en els relacionats amb l'educació i l'ocupació, a fi de procurar la integració sociolaboral i millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu i afavorir el seu desenvolupament humà i intel·lectual. Els mediadors de FOAPS van dedicar el passat exercici 8.701 hores a Catalunya al suport de 54 afiliats sordcecs que van sol·licitar un servei de mediació.

Mostra fotogràfica de la celebració de Santa Llúcia a cada centre on veiem l'ambient de gemanor, l'homenatge al venedor de l'any de cada agència i moments de joia compartida amb afiliats i autoritats:

BADALONA

Santa Llúcia a Badalona.

BLANES, GIRONA i FIGUERES

Santa Llúcia a Blanes.

GRANOLLERS

Santa Llúcia a Granollers.

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Santa Llúcia a L'Hospitalet de Llobregat.

LLEIDA

Santa Llúcia a Lleida.

MANRESA

Santa Llúcia a Manresa.

MOLINS DE REI

Santa Llúcia a Molins de Rei.

TARRAGONA

Santa Llúcia a Tarragona.

TERRASSA

Santa Llúcia a Terrassa.

VIC

Santa Llúcia a Vic.

VILANOVA i LA GELTRÚ

Santa Llúcia a Vilanova i la Geltrú.


 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos