11/11, Dia de la il·lusió Gent Gran ONCE Catalunya

Secciones: Protagonistes
11_11.jpg

Un any més, com ja es tradició,  el passat 11/11, vam celebrar el ‘Dia de la Il·lusió de la Gent Gran de l'ONCE a Catalunya’, la Gran Gent de l’ONCE, que enguany vam bajetar com Veus amb Il·lusió.

Una il·lusió que ara necessitem més que mai, atesa la situació actual que obliga a respectar les normes de prevenció sanitària i no realitzar activitats en grup.  Però les ganes d’estar plegats, de saber-nos junts i de celebrar aquesta festa van poder més. I per això ens vam citar virtualment amb l'objectiu d'estar junts i compartir el més important que té el Grup Social ONCE: les persones i els seus valors. 

Així l’11 de l’11 a les 11 ens vam citar al canal ‘Cultura a cegues’ d’ONCE Catalunya a YouTube. Una entranyable trobada que ens va deixar ajuntar els nostres sentiments. Tots i totes vam gaudir de les sorpreses que van preparar els companys i companyes dels Clubs de la Gent Gran de Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona.

L’acte començà amb la salutació d’Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya i de David Bernardo, president del Consell Territorial, que conversaven al sofà de la Sala de Juntes de la Delegació Territorial. Van donar la paraula als protagonistes, les veus amb il·lusió.

L’acte començà amb la salutació d’Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya i de David Bernardo, president del Consell Territorial, que conversaven al sofà de la Sala de Juntes de la Delegació Territorial.

Els integrants del Club de la Gent Gran de Girona, que es reuneixen els dijous a l’agència de Girona, per xerrar, jugar a jocs de taula i, quan es pot fer excursions, van arrencar-nos els primers somriures.  En nom de tots ells, va parlar la Dolors Villena. Des de casa seva, va preparar una sorpresa molt dolça.

El Club de la Gent Gran de Barcelona van prendre el relleu. Es troben a la seu de la DT per parlar, jugar a la petanca, participar en sortides culturals, fer tertúlies i actuacions musicals. En nom de tos ells, el Benjamín León, reconegut music internacional, va interpretar amb el seu òrgan el tema Satin Doll, gravat al seu estudi.

També la Manoli Carrión, Referente del Mayor de l’ONCE, va voler estar present en un dia tan especial i ens va adreçar unes afectuoses paraules.

Els amics de la Gent Gran de Lleida que tenen el seu punt de trobada els dimarts a la tarda, es veuen per xerrar, jugar al dominó i fer un berenar. L’Antonio Romero, des de casa seva, va interpretar a la guitarra un tema molt conegut, ‘Bella Ciao’. 

L’agrupació de la Gent Gran de Tarragona també van voler dir la seva.  Es reuneixen a les tardes, per veure pel·lícules, jugar al bingo... L’Assumpció Farreny, una jove de 94 anys, ens va dedicar, des del menjador de casa seva, una poesia amb un missatge molt educatiu.

Finalment Enric Botí i David Bernardo, es van acomiadar, mentre caminaven pel passadís de la sisena planta de l’Edifici ONCE, amb un noble anhel, que ben aviat tot això passi i ens puguem fer una abraçada tan forta com la il·lusió que vam viure aquell dia. Felicitats!

Pots veure el vídeo clicant aquí!

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos