L'ONCE aconsegueix per cinquena vegada consecutiva la màxima certificació de joc responsable d'European Lotteries

Secciones: Joc
Venedora de la loteria social, segura i responsable de l'ONCE.

L'ONCE ha aconseguit alinear-se per cinquena vegada consecutiva amb els màxims estàndards europeus de joc responsable d'acord amb els criteris establerts al Marc de Certificació de Joc Responsable d'European Lotteries, l'organització marc de les loteries estatals d'Europa.

Certificat de The European Lotteries.

L'ONCE, com a institució de caràcter social que obté la majoria dels seus recursos mitjançant la comercialització de diferents productes de loteria social, segura i responsable, se sotmet des de fa temps a aquests processos d'avaluació per garantir que la seva activitat comercial es regeixi pels principis i les millors pràctiques del joc responsable.

Així, des d'abril de 2011, data en què va obtenir la seva primera certificació en matèria de joc responsable, ha anat renovant les seves corresponents certificacions, sent una loteria líder i referent en el context internacional. De fet, de les 71 loteries de tot Europa associades a European Lotteries, només 16, com l'ONCE, estan certificades en cinc ocasions.

Joc responsable

Totes les loteries de l'ONCE formen una oferta de joc responsable, segur i social que permet a l'Organització complir els seus objectius: fer una àmplia tasca social i solidària destinant tots els ingressos a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i/o amb una altra discapacitat; i una gestió segura i responsable perquè l'ONCE es preocupa de garantir la protecció del conjunt de consumidors, des del disseny dels seus productes fins a la seva comercialització.

Així, tant la permanent formació i conscienciació dels seus empleats, l'avaluació prèvia del risc de tots els productes de loteria comercialitzats, la manera de dur a terme les diferents comunicacions comercials i publicitàries, la seva estreta col·laboració amb el Canal de Joc per internet, JuegosONCE , el compromís de l'alta direcció a la seva Governança Corporativa, la constant formació i instrucció dels jugadors, el diàleg permanent amb els diferents grups d'interès, o l'acció investigadora realitzada juntament amb altres Institucions, són diferents plànols en què l'ONCE impulsa el joc responsable.

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Febrero

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos