Nº. 70 DESEMBRE 2022

caixabank.jpg
El projecte s’ha dut a terme amb la col·laboració de l'ONCE. La solució s'ha estès a tots els tipus de targetes emeses per CaixaBank especialitzades en mitjans de pagament. D’aquesta manera, les modalitats de crèdit, de dèbit i de prepagament de les marques presents en el catàleg de l'entitat podran disposar d’aquest sistema braille.
jaume_marce_1.jpg
Jaume Marcé, entrenador de natació de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), va recollir, el passat 13 de novembre, el premi com a millor entrenador de l’any 2021, un guardó que li fou atorgat ara fa un any pels Premis Anuals de l’Associació Espanyola de Tècnics de Natació (AETN), i que el convertí en el primer entrenador d’esport adaptat en rebre aquest reconeixement.
helena_dalli_y_miguel_carballeda.jpg
La delegació del Grup Social ONCE, encapçalada pel seu president, Miguel Carballeda, va comprometre l'esforç de l'Organització espanyola “per crear una Europa més social per a les persones amb discapacitat, que generi oportunitats iguals” i va demanar a la Comissària que des de les institucions europees es treballi amb aquest objectiu.
mundo_fluye1.jpg
L'exposició, que mostra l'obra d'artistes amb discapacitat, romandrà oberta al públic fins al 15 de gener de 2023. Presenta a l'espectador la multiplicitat de punts de vista en la interpretació de la discapacitat.
cupon_bellvitge_50aniv_221115_10.jpg
"És un gran honor per a nosaltres poder dedicar aquest cupó a l’Hospital Universitari de Bellvitge, un centre sanitari de referència a Catalunya i a tot l’Estat, que vetlla, dia a dia, pel nostre benestar”, va afirmar Rosa Díaz, directora de l’agència de l’ONCE a L’Hospitalet de Llobregat. 5 milions de cupons de dissabte 19 de novembre van lluir la imatge d’aquest hospital per tot l’Estat
reus_0.jpg
L'acte d'inauguració d'aquest nou punt de venda va comptar amb la participació de Carles Prat, regidor d'Empresa i Ocupació i responsable de Mercats; Arantxa Vallespí, directora de l'ONCE a Reus; Dani Huerta, cap de vendes de la zona comercial, i Toni Carrasco, venedor de l'ONCE.
mediterraneo_presentacio_del_cupo_los_dos__0.jpg
El cupó de l'ONCE de dissabte 26 de novembre va estar dedicat al Dia del Mediterrani. El Grup Social ONCE i la Unió pel Mediterrani (UpM) van signar un acord de col·laboració per a avançar en el reconeixement i l'aplicació dels drets de les persones amb discapacitat, especialment dels joves i de les dones, en matèria d'accessibilitat, ocupació, protecció social i igualtat de gènere a la regió euro-mediterrània.
oncity_parque.jpg
Format per 12 minijocs, exploració i preguntes quiz que conviden a posar-se en la pell d'una persona amb discapacitat i aconseguir ciutats o entorns sense barreres. Es tracta del principal material de suport didàctic per a tots els grups inscrits al 39è Concurs Escolar del Grup Social ONCE, que en aquesta edició convida a estudiants i docents de tots els centres educatius a empatitzar, reflexionar i treballar per aconseguir ciutats i municipis sense barreres, impulsant la inclusió i l'accessibilitat de totes les persones.
dones_modo_on.jpg
En el marc del Projecte ‘Mujeres en modo ON Violencia de Género’ que té com a objectiu la millora de la situació de les dones amb discapacitat víctimes de violència de gènere a través de la inserció laboral.
violencia_contra_la_mujer_ceros.jpg
El Grup Social ONCE defensa “que ajudar a una víctima de violència de gènere no és una opció, és el seu dret i la nostra obligació. No volem mirar a un altre costat ni pensar que és un tema privat; és una violació de drets humans davant la qual desitgem actuar perquè la dona afectada tingui una segona oportunitat basada, entre altres coses, en la independència econòmica que li proporciona tenir ocupació”.
vendedor_alfonso_rodriguez_solo.jpg
El nou ‘Cuponazo’ de l’ONCE, que es va renovar fa només uns mesos, va tocar per primera vegada a Catalunya, on va deixar divendres 28 d’octubre un premi gran de 6 milions d’euros i altres 42 premis de 40.000 euros cadascú entre Argentona i Mataró. A més a més, van tocar 5 cupons de 40.000 a Barcelona. En total, es van repartir a Catalunya, 7.880.000 euros, la gran majoria a una penya, anomenada ‘La Riera’, de clients de fa molts anys, integrada per una pastisseria, una perfumeria, un sabater artesà, un sastre...
solidaris_2022_con_autoridades.jpg
Els guanyadors dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2021 són: Amics de la Gent Gran, Glòria Canals, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, el Diari de la DisCapacitat i Bonpreu Esclat. L’acte Va estar presidit per Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i José Luís Pinto, vicepresident de l’ONCE.
enric_boti_vontando.jpg
Unidad Progresista (UP), amb 5.004 vots (97,70%), ha estat la candidatura guanyadora de les dotzenes eleccions per renovar el Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya, celebrades l’1 de desembre.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos