Homenatge als jubilats 2020

Secciones: Protagonistes
collage2.jpg

Enguany tot és diferent, també l’entranyable cerimònia d’homenatge als companys i companyes que recentment s’han jubilat a l’ONCE Catalunya. Les circumstàncies ens van portar a reinventar-nos i canviar el format de l’acte per fer-ho més íntim i personal. Això sí, ho vam fer de tot cor i amb l’escalfor de sempre.

Malgrat tot, ho vam voler fer. I vam tenir l’oportunitat de donar les gràcies als 136 companys que es van jubilar o incapacitar l’any passat per l’esforç i dedicació que durant tants anys han dedicat a la nostra Organització. Una celebració que arriba ja a la seva 27a edició.

“És el reconeixement a la seva trajectòria professional, a la seva dedicació, entrega, passió, saber fer, superació i esforç quotidians durant tant de temps, tota una vida dedicada a la nostra estimada casa. Un desig ens guia. Fer pinya, caminar uns al costat dels altres, donar-nos la mà i agafar-nos-la ben fort per continuar dibuixant somriures”, destacà David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, qui des de finals de novembre, ha rebut de forma individual als 29 companys jubilats adscrits a la delegació Territorial de Catalunya i els ha lliurat un detall institucional com a record.

Enguany, hem tingut l’oportunitat de donar les gràcies als 136 companys que es van jubilar o incapacitar l’any passat per l’esforç i dedicació que durant tants anys han dedicat a la nostra Organització. Una celebració que arriba ja a la seva 27a edició. A la imatge, un collage de fotos amb una part dels jubilats.

Els 107 jubilats adscrits a la Direcció de l’ONCE a Tarragona, a les 16 agències de l’ONCE de tot Catalunya i al Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona, van ser també rebuts de manera personalitzada pels seus respectius directors i directores.

El detall institucional és una peça de metacrilat amb la base de color blanc i tres figures transparents unides que representen a una persona cega, una altra en cadira de rodes i una altra sense discapacitat. Simbolitza una societat inclusiva i normalitzada, on tots convivim uns al costat dels altres.

Enguany, hem tingut l’oportunitat de donar les gràcies als 136 companys que es van jubilar o incapacitar l’any passat per l’esforç i dedicació que durant tants anys han dedicat a la nostra Organització. Una celebració que arriba ja a la seva 27a edició. A la imatge, un collage de fotos amb una part dels jubilats.

A la base de color blanc hi ha una dedicatòria que diu: ‘Pels teus anys de servei i compromís amb aquesta família que segueix sent la teva’ i el logotip d'ONCE. La dedicatòria  també es pot llegir en braille a sota de la peça. “Sou molt importants. Sou la Gran Gent de l’ONCE, el nostre patrimoni humà i exemple de lluites quotidianes. Un fort aplaudiment virtual per tots els nostres companys jubilats”, subratllà Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya. I va afegir: “Ens uniran els valors de sempre, encara que tot sigui tan diferent. Perquè les distàncies impedeixen fer-nos abraçades, però mai els sentiments. Reforcem més que mai les ganes, l’escalfor i l’alegria per seguir treballant plegats per un futur millor”.

Josep Burnao ha estat treballador de l’ONCE durant 34 anys i des de gener de 1994 ha estat Animador Social Cultural de l’ONCE a Catalunya. L’any passat es va jubilar. Ell ens parlà en nom de tots els seus companys i companyes: “Jubilar-se no vol dir que s'acabi la vida, les esperances, les il·lusions sinó que hi ha tot un ventall immens de coses per fer, tot un món obert de possibilitats per gaudir de la vida. No et quedis a casa sense fer res”.

Segons les seves paraules, "ara és el moment de fer coses que a un li venen de gust, de reprendre aficions, de fer allò que a un li resulta estimulant i gratificant i, molt important, sense preses. És un altre ritme. S’ha d’assimilar un altre tipus de vida". Burnao, que ha estat 25 anys a l’altra banda, organitzant activitats adreçades, entre d’altres als jubilats de l’ONCE, ara troba a faltar aquest contacte, muntar, preparar, organitzar i estar pendent de tot. Malgrat la seva jubilació, continua compromès amb aquest món i participa tot el que pot amb diverses entitats culturals.

Enguany, hem tingut l’oportunitat de donar les gràcies als 136 companys que es van jubilar o incapacitar l’any passat per l’esforç i dedicació que durant tants anys han dedicat a la nostra Organització. Una celebració que arriba ja a la seva 27a edició. A la imatge, un collage de fotos amb una part dels jubilats.

Els 136 jubilats de l’ONCE Catalunya de l’any passat són:

Agència Badalona: Berrocal Serra, Juan; Navarro Hernández, Diego; Tortosa Rebollo, Pedro.

Agència Blanes: Martínez Zapater, Victoria; Mohamed Hach Sel Lam, Habiba;
Ordóñez Gutiérrez, Lourdes;  Solé Duaigues, Rafael Arturo.

Agència Figueres: Blazquez Caballero María; García Pardo, José María;
Vivas Martinez, Joel.

Agència Girona: Abad Castillo, David; Acebo Gómez, César; Espinosa Marcos, Alfonso; Gil Juidiaz, José Luis; Guiteras Fargas, Moisés; Llagostera Puig, Josefa;
Puig Carreras, Jordi; Silva Abalde, Mercedes; Vicario Aguado, Francisca; Vilalta Sabates, Miguel.

Agència Granollers: Arrabal Costa, Mónica; Baños Bravo, Miguel Ángel;
Bernal Carrero, Francisco; Gabarrón Carrasco, José; Gil Giné, Mercedes;
López Serrano Juan Jenaro; Martos Martos, Francisco; Maspons Bonet, Domènec; Molina García, Expédito; Murillo Font, Juana; Romero González, María Del Rocío; Tirado Ballesteros, Antonio.

Agència L’Hospitalet de Llobregat: Barrantes Rey, Juan Andrés; Díaz Molina, Lucrecia; Estebánez González, José Manuel; Guarro Barbara, Jaime; Heredia Romero, Juan Antonio; Navarrete Conesa, Francisco José; Ramírez Gómez Josefa; San Martín Aguilar, Luis Fernando.

Agència Lleida: Estrada Oros, Ignacio; Martí Castro, Jordi; Maza Sabido, Roberto; Rodríguez Vila, José Salvador.

Agència Manresa: Calderón Rubio, Carmen; Cruz Hortigon, Julián; García Tornero, José Antonio; Lavado Valverde, José Enrique; Borrell Lorente, María Luisa; Rodríguez Cascales, Juan.

Agència Mataró: Fernández Fernández, José; Moreno Moruno, Rafael Ramón;
Orriols Serra, José María; Rodríguez Ruíz, Juan de Dios.

Agència Molins Rei: Carrillo Rodríguez, María del Juncal; Delgado Bonilla, María Luisa; Ibañez Pueyo, Gabriel; Moreno Maldonado, José Antonio; Rodríguez Ortega Pedro; Ros Vila Francisco.

Agència El Prat de Llobregat: Alba Fernández, David; Male Aguiló, José María; Salas García, Isabel María; Sangra Bureu, Maria Luisa; Ximenez Oro, Mª Dolores.

Agència Reus: Alarcón Molina, Manuel; Bonet Fibla, José; Conde Sobrino, Isabel; Miravete Miravete, Patrocinio; Monreal Gironés, Rosa; Rue Abril, Violeta; Sánchez Blanch, María Alberta; Sánchez Cabanillas, Pedro; Sánchez Saez, Juan José.

Agència Sabadell: Álvarez Fernández, Vera Luz; Barraso Flix, Andrés; Gallardo Peña, Juan Diego; Garate Pilco, Carmen América; Hernández Terrones, Juan Manuel; Illera Gago, Jesús; José González, María Dolores; Lozano Rodríguez Juana.

Agència Terrassa: Arcas Rodríguez, Jordi; Casado Sánchez, Pablo; García Rubio, Pedro; Martínez Fernández, María Rosa.

Agència Vilanova i La Geltrú: Escabias López, María Reyes; Estrada Galán, Marta; Gutiérrez Delgado, Eusebio; Martínez Infante, María Carmen.

ONCE Tarragona: Bleda Coma, María Soledad; Delgado Contreras, María Lucía; Fernández Álvarez, Javier; Fernández Amaya, José Antonio; Fernández Rano, María Teresa; Ferrández Sal, María; Feu Martí, Luis; García Suárez, Carmelo; González López, Juan; Gutierrez García, Francisco; Mercado Mañe, Sonia; Moliner Ruiz, Vicente; Muñoz Martínez, Ángel; Sayago Ramírez, Antonia;
Vidal Juani, Agustín; Zaragoza Herrero, Francisco Javier.

CRE ONCE Barcelona: Paris Gálvez, Ana María.

D. T. Catalunya: Aguilar Aguilar, María Agueda; Ayma Piana, Francisca; Bautista Blanco, Montserrat Victoria; Berdiel Martínez, Diego; Burnao Soriano, José; Cáceres Conesa, Francisco; Cantón Segura, Juan Francisco; Castellano Rodríguez, Cristina; Corpas Molins, Ángel; García Bueno, Claudio; Gómez Espejo, Mercedes; Jordan Arias, Montserrat; Martínez Borrás, Juan; Matamoros Carbonell, Marina; Morcillo Torrijos, José Antonio; Moreno Díaz, Antonio; Osuna Muñoz, Javier; Pastor Sánchez, Benito; Pintado de Diego, Nuria Montserrat; Piquer Piquer, José Ramón; Quilez García, María Victoria; Quilez García, Rosa María; Ramírez Gómez, Rafael; Salgado Gabarro, Juan Antonio; Sánchez Jiménez, Diego; Sánchez Rodríguez, Andrés; Sánchez Rodríguez, José Ramón;
Suárez Lozano, Mª Teresa; Triadó Serracant, Josep Maria.
 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos