Guillermo Fernández, nou director de l'ONCE a Figueres i Rebeca Garcia, a l'Agència de Granollers

Secciones: Protagonistes
presentacio_guillermo_fernandez_en_ajuntament_figueres.jpg


El 20 d’octubre, a l’Ajuntament de Figueres, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va presentar a Agnès Lladó, alcaldessa de Figueres, al  nou director de l’agència de l’ONCE a Figueres, Guillermo Fernández. També van assistir Manel Caballero, anterior director de l’agència, recentment jubilat, i el president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, David Bernardo.

Guilermo FernándezGuillermo Fernández, nascut a Barcelona fa 30 anys, afiliat a l’ONCE des dels set, és graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Ha realitzat pràctiques professionals a l’agència EFE.Ha estat agent venedor dels productes de joc de l’Organització a Barcelona: al barri d’Horta, Vall d’Hebron i a la Plaça de Lesseps. Des de gener de 2020 i fins al seu nomenament, el 31 d’agost com a director de l’ONCE a Figueres, ha estat subdirector de l’agència de l’ONCE a Granollers.

Guillermo és una persona implicada en el moviment associatiu de la discapacitat; especialment en el món dels joves. Dinamitzador de xerrades i conferències de treball en equip, lideratge, mediació i comunicació com a persona amb discapacitat (ceguesa total). També és esportista amb experiència internacional.
L’agència administrativa de l’ONCE a Figueres presta serveis a 160 afiliats i afiliades i compta amb 67 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització.

 

Dilluns 26 d'octubre, a l’Ajuntament de Granollers, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va presentar a Josep Mayoral, alcalde de Granollers, a la nova directora de l’agència de l’ONCE a Granollers, Rebeca García. També van estar presents el president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, David Bernardo, així com Maria del Mar Sánchez, regidora de Salut Publica i Consum, Serveis Socials i Gent Gran; Igualtat de Gènere i LGTBI+ de l’Ajuntament de Granollers.

Rebeca Garcia al seu despatx de directora de l'ONCE a Granollers.Rebeca García, nascuda a Barcelona fa 41 anys, és afiliada a l’ONCE, cega total de naixement. Actualment viu a Parets del Vallès. Ha estudiat sempre en escoles integrades, amb l’ajuda de la ONCE pel que fa a la l’adaptació de materials i el suport dels mestres especialitzats del Centre de Recursos Educatius de l’ONCE a Barcelona. És llicenciada en Dret per la Pompeu Fabra i màster de Dret d’Empresa per la Universitat de Barcelona (UB).

Al juliol de 2001 va ser nomenada directora de transcripcions Braille i Sonores (TBS), empresa de la Fundació ONCE.  Va ser directora de l’ONCE a Igualada (2005-2007). Posteriorment i durant 13 anys ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat a la Delegació Territorial de l’ONCE Catalunya: cap de Recursos Humans, directora tècnica del Servei Bibliogràfic i cap del Departament de Coordinació i Talent, fins el seu nomenament com a directora de l’agència de Granollers, el passat 16 de setembre.

“Tinc l'oportunitat de treballar al Vallès Oriental i compartir amb entitats i persones del món de la discapacitat experiències i projectes que ens facin millorar el nostre dia a dia. És per a mi un gran repte que emprenc amb molta il·lusió”, manifestà Rebeca.

L’agència administrativa de l’ONCE a Granollers presta serveis a 560 afiliats i afiliades i compta amb 160 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització, de les poblacions de: L’Ametlla del Vallès, Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes de Montbui, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Castellcir, Castellterçol, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, Les Franqueses del Vallès, La Garriga, La Granera,  Gualba, La Llagosta, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Montseny, Parets del Vallès, La Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Sant Quirze Safaja, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba Sasserra, Vilanova del Vallès.

L’ONCE Catalunya vol agrair a Manel Caballero els seus anys de dedicació professional a la casa i especialment reconèixer la seva excel·lent tasca al front de l’agència de Figueres i de Girona. I el mateix agraïment a Eduard Romero al capdavant de l’agència de Granollers.

Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va presentar a Josep Mayoral, alcalde de Granollers, a la nova directora de l’agència de l’ONCE a Granollers, Rebeca García. També va estar present l'Eduardo Romero, anterior director de l’agència, recentment jubilat, i el president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, David Bernardo, així com Maria del Mar Sánchez, regidora de Salut Publica i Consum, Serveis Socials i Gent Gran; Igualtat de Gènere i LGTBI+ de l’Ajuntament de Granollers.

 

 

 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos