El Grup Social ONCE, cinc anys seguits l'empresa més responsable d'Espanya, segons Merco

Secciones: T'interessa

El Grup Social ONCE acumula cinc anys com l'empresa més responsable del nostre país segons el rànquing de responsabilitat i govern corporatiu que acaba de fer públic el prestigiós mesurador Merco. Mercadona i Inditex completen les tres primeres places d'aquest podi, mentre que CaixaBank, Ikea, Mapfre, Iberdrola, Danone, Telefónica i Repsol són al «top ten» de les 100 valorades.

L'anàlisi posa la seva lupa sobre aspectes com la transparència i el bon govern de les companyies, la responsabilitat amb els empleats, la transparència informativa, la qualitat de la informació que proporcionen, el compromís amb la comunitat i amb el país, la qualitat laboral o el respecte als drets de consumidor, segons expliquen Manuel Sevillano i Justo Villafañe, director i fundador de Merco, respectivament. Tots dos destaquen que no es tracta d'una qüestió de millora d'imatge de les companyies, sinó de la seva preocupació creixent per aspectes que tenen a veure amb el respecte a l'entorn, el comportament ètic, la sostenibilitat i la reputació interna, que s’aconsegueixen "fent les coses bé".

El Grup Social ONCE repeteix amb la màxima puntuació global en primera posició, com ja va passar en els últims quatre anys, impulsat al seu torn pels grups als que es consulta, que són molt variats.

Per als experts en RSC, els membres de diferents governs, els coneguts com influencers (persones amb influència en àmbits socials i econòmics) i les ONGs, el Grup Social ONCE es constitueix com el líder entre les 100 empreses valorades, mentre que ocupa el segon lloc per als consumidors i els directius empresarials consultats. I, a més, ocupa el tercer lloc en els rànquings que realitzen els sindicats i els periodistes econòmics i financers.

El rànquing Merco reconeix un marcat caràcter de lideratge al Grup Social ONCE, amb especial fortalesa en la contribució a la comunitat i responsabilitat amb els seus empleats, així com en la transparència informativa, l'ètica i l'honestedat en el desenvolupament de la seva tasca, una cosa molt valorada pels Governs, els consumidors i els sindicats. I puja vuit posicions en avaluació de mèrits relacionats amb voluntariat, dones conselleres, inversions socials i mediambientals, relació i satisfacció de proveïdors, especialment els locals.

En l'elaboració d'aquest rànquing participen membres del comitè de direcció de grans empreses, experts en Responsabilitat Social Corporativa, analistes financers, periodistes d'informació econòmica, membres del Govern, ONG, sindicats, associacions de consumidors, “influencers” i “social media managers”.

Enhorabona a tots i cada un dels treballadors i treballadores del Grup Social ONCE (ONCE, Fundació ONCE i Ilunion) així com a totes les persones que ens permeten cada dia, amb el seu esforç i col·laboració, fer possible que seguim comptant amb la confiança de la ciutadania.
 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos