Publicador de contenidos

Grup Social ONCE

collegi_sant_rafael.jpg
Alumnes de la escola Dominiques de l’Ensenyament (Barcelona) han estat guanyadors provincials de Barcelona de la categoria A, 3r i 4t de Primària. El Col•legi Sant Rafael (La Selva del Camp - Tarragona) ha estat guanyador autonòmic de Catalunya de la categoria A, 3r i 4t de Primària. Per la seva banda, l’Escola Guillem de Balsareny (Balsareny - Barcelona) ha estat guanyadora provincial de Barcelona i autonòmica de Catalunya a la categoria B, 5è i 6è de Primària. També han estat guanyadors provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya els alumnes de l’Institut La Guineueta (Barcelona) que participaven a la categoria C, (ESO i FP Bàsica). A Catalunya han participat al Concurs de l’ONCE i la seva Fundació 17.231 estudiants de 250 centres educatius, sota la coordinació de 354 professors i professores.
concurso_escolar_once.jpg
Un total d’17.231 escolars i 354 professors de 250 centres educatius de Catalunya han treballat i reflexionat sobre com poder fer una escola més oberta, diversa i per a tothom, gràcies a la seva participació en el 34 concurs escolar del Grup Social ONCE. Tots han presentat cartells o "curts" audiovisuals en els que reflecteixen com es pot fer una escola per a tothom.
wayfinderlas_arenas.jpg
Dimarts 21 de febrer es va donar a conèixer el projecte de sensorització del Centre Comercial Arenas de Barcelona per a persones amb discapacitat visual, que actualment es troba en la fase final del seu desenvolupament. Serà el primer a Espanya a aplicar aquesta tecnologia i fer que sigui totalment accessible.

Ilunion

El 21 de juny passat, un equip d'ILUNION Accessibilitat va fer una visita a les obres del nou Estadi, el projecte del qual busca convertir el recinte en referent futbolístic d'accessibilitat.

La finalitat d’aquesta auditoria,  que es recull en el conveni signat 
entre el FC Barcelona i el Grup Social ONCE, es fer del nou Estadi 
un espai referent en matèria d’accessibilitat.

A l'acte van assistir el delegat de l'ONCE a Catalunya, Enric Botí, així com el president del Consell Territorial de l'ONCE, David Bernardo.  I en representació d’ILUNION, el director corporatiu d'Estratègia i Innovació, Alejandro Fernández; el director corporatiu de Relacions Externes i Marca, Oscar Da Pena; la directora d'Experiència de Client, Patricia Otero; i el director general de Facility Services, Jaime Calzado.

Està situada al Parc Logístic de la Zona Franca de Barcelona.Treballaran des d'aquí els equips de Facility Services, Accessibilitat, Serveis Industrials Catalunya, IT Services i Job Solutions.

 

Imatge on es veuen als responsables assistents tallant una cinta blava i groga per representar la inauguració del centre

ILUNION ha inaugurat la seva nova seu de Contact Center BPO a Barcelona, concretament al Carrer Gran Via de les Corts Catalanes, una ubicació cèntrica i amb excel·lents comunicacions.

ilunion_portada.jpg
Van participar Enric Botí, d’ONCE Catalunya; Alejandro Oñoro, conseller delegat d'ILUNION, que va fer la clausura, i Paola del Riu, directora Corporativa de Persones i Organització.
ilunion_tienda.jpg
Es tracta de la quarta botiga que ILUNION obre als hospitals de la província de Barcelona amb tres llocs de treball per a persones amb discapacitat de la zona.
perro_en_recepcion_de_hotel_de_ilunion_002.jpg
La cadena hotelera d'IL·LUNION converteix tots els seus establiments en hotels pet frliendly, una iniciativa que se suma a la feina que realitza la companyia pel turisme sostenible i per a tots, i després d'una experiència pilot en cinc dels seus hotels.
ilunion_les_corts_002.jpg
És un 4 estrelles, amb 213 habitacions, 4 salons de reunions i un centre de benestar amb un complet circuit termal. Està situat al costat de l'Avinguda Diagonal i a 850 metres de distància del Camp Nou. Amb aquesta incorporació la cadena suma cinc hotels a Barcelona, on ja gestionava l'ILUNION Barcelona (Poblenou), l'ILUNION Almirall, (barri Gòtic), l'ILUNION Auditori, (Eixample), i l'ILUNION Bel Art (ubicat entre el Parc Güell, la Sagrada Família i l'Hospital de Sant Pau).

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos