Nº 3 DESEMBRE 2016

1111delaonce_2016_ceros.jpg
El sorteig que podia canviar les nostres vides, l’11/11 de l’ONCE, va repartir vuit milions d’euros en premis, dels quals dos es van quedar a Catalunya. A casa nostra han tocat un premi d’un milió d’euros a Terrassa i un altre milió d’euros a Vilanova i La Geltrú. El novembre també ha deixat dos 'Sueldazos' a Lloret de Mar i Calella. I altres premis a L'Hospitalet de Llobregat i a Girona.
11_11_grau2.jpg
El passat 11 de l’11 vam celebrar, a cadascuna de les quatre províncies catalanes, el Dia de la Gent Gran i la Il•lusió.
universitaria.jpg
Per participar en la convocatòria, els estudiants s’hauran d'inscriure a través de la pàgina web que Fundación ONCE té habilitada a aquests efectes fins al 31 de desembre de 2016.
actividades_jovenes1.jpg
Día de actividades para jóvenes afiliados, impulsado por la referente de los jóvenes, Ana Mª Llauradó y el vicepresidente primero del Consejo, David Bernardo.
Generar un modelo de investigación de distrofias de retina para realizar ensayos funcionales y abrir nuevas perspectivas de terapia en estas patologías hereditarias es el principal objetivo de un nuevo proyecto impulsado por la Universidad de Barcelona y la ONCE, y que lidera la catedrática Roser González, del Departamento de Genética, Microbiología y Estadística y del Instituto de Biomedicina de la Universidad de Barcelona (IBUB).
foto_participacion_1.jpg
Més de 100.000 escolars i 2.300 professors de prop de 1.500 centres educatius repartits per tot l’estat ja són “Activistes contra l’assetjament” gràcies a la seva participació al 33 Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació, que convida els docents i estudiants a treballar i reflexionar sobre el bullying. Inscripcions fins el 31 de gener de 2017.
ajedrez_conchi_y_albert.jpg
El tarragoní Albert Olivera es va proclamar campió d'Espanya d'escacs per a cecs en la XXV edició del Campionat nacional organitzat per la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (FEDC). Fa unes setmanes, l’Albert va aconseguir també la medalla de bronze al Mundial IBSA celebrat a Romania.
Barcelona va acollir del 15 al 17 de novembre l'Smart City Expo World Congress, la cita de referència per a totes les empreses, entitats i organitzacions que treballen en el desenvolupament de tecnologies per a les ciutats intel•ligents. L'ONCE i Ilunion van presentar una solució de guiat de persones cegues en interiors mitjançant aplicacions en dispositius mòbils i balises de radiofreqüència.També vam donar a conèixer els mapes accessibles MAPTAC 3D, desenvolupats pel Centre de Recerca, Desenvolupament i Aplicació Tiflotècnica (CIDAT).
escritor2.jpg
Presentó su trabajo 'La partida de cartas y otras historias de la Vieja Dama', su tercer libro de historias y cuentos, con el que obtuvo el Premio Tiflos ONCE de Cuento 2014, dentro de la categoría especial de escritores con discapacidad visual.
presentacio_cupo_fgc_3.jpg
Els 100 anys del tren a Les Planes va protagonitzar el cupó de l'ONCE de dilluns 28 de novembre. Un cupó que portava la llegenda 100 anys del tren a Les Planes i una imatge de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. També es va fer el bateig d’un tren amb el nom de Lluís Bruguera, ferroviari que dedicà tota la seva vida laboral a millorar el transport ferroviari de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
bruselas_consellers.jpg
David Bernardo, Pedro Higuera, Maria de la Sierra López y Pedro Navarro formaban parte de la delegación de la ONCE (más de 30 personas entre presidentes y consejeros territoriales, responsables de la entidad en Relaciones Internacionales y la consejera general Gemma León) que visitó, el 8 y 9 de noviembre, el Parlamento y el Comité Económico y Social en Bruselas.
fiel_peluix.jpg
En aquesta ocasió, es vendrà el nou peluix del gos pigall de la Fundación ONCE de Perros Guía (FOPG), que s’ha batejat amb el nom de Fiel. Té un preu de 15 € i l’import recaptat (descomptats els costos), es destinarà a la nostra escola de gossos guia.
El próximo año, en la ONCE tenemos una cita tecnológica por excelencia. En esta ocasión se celebrará los días 17, 18 y 19 de noviembre de 2017, en el Complejo Deportivo y Cultural de la ONCE en Madrid.
patricia_sanz_y_mario_garces_con_una_copia_enmarcada_de_los_cupones_de_la_once_dedicdos_a_la_lucha_contra_la_violencia_de_genero.jpg
El secretario de Estado de Servicios Sociales e Igualdad, Mario Garcés, ha mantenido una reunión con los vicepresidentes del Consejo General de la ONCE, José Luis Pinto y Patricia Sanz, en la que ha agradecido la iniciativa de la Organización de emitir 11 de sus cupones dedicados a la lucha contra la violencia de género.
ignasi_avila.jpg
Els premis de la Festa de l’Esport Català es lliuraran en el transcurs de la gala de la 20a Festa de l’Esport Català, que se celebrarà el proper dimarts 20 de desembre de 2016 a partir de les 20 h al Museu Marítim de Barcelona (Avinguda Drassanes s/n).
fotgrama_del_video_de_una_usuaria_con_su_perro_guia.jpg
La televisó TEBVist , recentment guardonada amb un dels Premis Solidaris ONCE Catalunya, ha fet un magnífic reportatge sobre els gossos guia.
cupo_tve.jpg
El 60è aniversari de Televisió Espanyola protagonitza el cupó de l'ONCE del diumenge, 25 de desembre. Cinc milions i mig de cupons difondran aquest aniversari.Enric Botí, president del Consell Territorial i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Cayalunya, van lliurar dilluns 28 de novembre una còpia emmarcada d'aquest cupó a Carles Gonzàlez, director de RTVE a Catalunya.
jornada_dones_i_discapacitat.jpg
Apoderament i formació, bàsics per fer front a la discriminació i els maltractaments a les dones amb discapacitat.
santa_llucia_catalan.jpg
A tota Catalunya celebrem dinars, trobades i activitats diverses per commemorar la nostra patrona. Consulteu si us plau a la vostra agència per saber què i quan es fa al vostre poble o ciutat.
futbol_inclusiu.jpg
El passat dissabte dia 26 de novembre es va celebrar I Campionat Inclusiu de futbol sala a les instal·lacions del la Delegació Territorial de l’ONCE a Barcelona. Es tracta d'un nou projecte, que neix de la iniciativa del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona.
Durant el passat mes de novembre hi ha hagut noves incorporacions a l’equip de gestió de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya. Són:José Juan Rodríguez Abril/ Nou cap del departament de Joc de la DT de l’ONCE a Catalunya; Raquel Saavedra Salvador/ Nova directora de l’Agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat; Jordi Sanjosé Dolcet/ Nou director de l’Agència de l’ONCE de Molins de Rei i Sergio Quintana Jiménez/ Cap de l’Oficina d’Atenció al Vendedor en la DT de l’ONCE a Catalunya.
foto_barca_once_futbol_sala.png
L’equip de l’Associació de Jugadors Barça Futbol Sala (AJBFS) va veure’s les cares, dimecres 30 de novembre a la nit, davant el Barcelona B2, de la Federació Catalana d’Esports per a cecs. El resultat va ser el menys important. Allò important va ser l'exemple d'inclusió i visibilitat del nostre esport. La jornada va ser un gran èxit.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos