La Pujada al Loreto, amb una gran participació, corre per una Tarragona més integrada i inclusiva

pujada_al_loreto_2.jpg

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, que ha estat col•laborador de la nostra Organització en les darreres edicions,  va agafar el relleu de l’ONCE i va organitzar el passat diumenge 26 de març la tradicional Pujada al Loreto. Amb l’objectiu de fer una Tarragona més integrada i inclusiva, la cursa va arribar a la seva 28a edició.

La sortida va ser a les 09.00 h des de la Rambla Vella, davant de l’edifici ONCE i va recorrer la Via Augusta i Camí del Club Gimnàstic fins al Santuari del Loreto. El total del recorregut van ser  5,17 km. La participació ha millorat respecte a les últimes edicions, enguany han estat més de 330 corredors i corredores.

El primer afiliat a l’ONCE que va entrar a meta va ser l’afiliat Jaume Bajo amb el seu guia José Maria Guinovart.

El podi d'honor va estar format pe Oliver Blake, que corria de forma independent; Sergi Hidalgo, del Club Esportiu Trail Tarraco; i Jorge De Andrés, del Kalenjins, que van ser primer, segon i tercer, respectivament.  Tots ells van baixar dels 19 minuts, una bona marca. A la categoria femenina, les tres primeres posicions van ser per  Judith Francin, Stella Maris i Mayte Nadal. Els últims a creuar la meta ho van fer quan passaven 35 minuts després de la sortida.

Tant l’ONCE com el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, que organitza i coordina les diferents activitats esportives municipals de la ciutat, volen que aquesta cursa estigui oberta a tota la ciutadania amb la finalitat d'afavorir la inclusió social i molt especialment la participació de persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats.

Els resultats estan penjats a la pàgina del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona www.tarragona.cat/esports/

Igual que en els darrers anys es va correr amb xip, és per això que les inscripcions van ser limitades i van tenir un cost de 7 € per persona. Més informació a www.facebook.com/tgnesports i www.tarragona.cat/esports/

Tant l’ONCE com el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, que  organitza i coordina les diferents activitats esportives municipals de la ciutat, volen que aquesta cursa estigui oberta a tota la ciutadania amb la finalitat d'afavorir la inclusió social i molt especialment la participació de persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats.

La cursa va comptar amb la col•laboració principal de l’ONCE i el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Repsol, Coca Cola, Automàtic Tarraco, Port de Tarragona, Ilunion, Ruzafa i Autocares Nika.

Una vegada finalitzada la cursa, tots els participants van tenir  un obsequi i van poder  gaudir d'un esmorzar col•lectiu. 

L’ONCE a Tarragona ofereix els seus serveis socials a un col•lectiu de 1.530 persones, de les quals 282 es dediquen a la venda del cupó i els altres productes que comercialitza l’Organització.

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Febrero

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos