L’ONCE Catalunya homenatja els seus esportistes

atletisme.jpg

Dissabte 21 d'octubre, l'ONCE a Catalunya va celebrar la XXII Gala de l'Esport. Un acte homenatge a tots els esportistes cecs i discapacitats visuals greus,  entrenadors, pilots i guies. Una jornada festiva en què l'esport professional, l'esport de base i formació es van donar la mà gràcies a ONCE Catalunya.

Un reconeixement a tots i totes els esportistes guardonats, als que han guanyat medalles a Campionats del Món, d’Europa  o d’Espanya. Als que han participat, que també és molt. A tots i totes que s’han deixat la pell per intentar-ho, per batre les seves marques i per ser cada dia una mica millors. Als campions del futur, que s’entrenen i competeixen amb il•lusió. A l’esport inclusiu. I als esportistes de base que superen barreres i obstacles quotidianament. I a totes les persones amb les que compartim els nostres somnis i els nostres esforços.

Guille Fernández, presentador de la Gala.Un acte, conduït per Guille Fernández, periodista, afiliat i jugador de goalball, en què els esportistes, guies, pilots i entrenadors van anar pujant a l'escenari de l'Auditori, agrupats per disciplines: atletisme, ciclisme i triatló, escacs, goalball, esquí, futbol sala, muntanya, i natació.

 

 

Un matí molt esportiu

Abans de l’acte va haver-hi un matí molt esportiu amb activitats de Spinning i de Fitness/Crossfit al Poliesportiu. També  Showdown i Sound Tennis. I una conferència sobre Coaching Esportiu impartida per Carla Casals.També es va recordar un esdeveniment molt important. Aquest any hem celebrat els 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92. A l’ONCE ho vam fer amb el millor que tenim, un cupó commemoratiu, el del dia 13 de setembre. I amb un sentit homenatge el dia 6 del mateix mes al nostre poliesportiu. Els esportistes catalans dels Jocs Paralímpics a Barcelona 92, alguns dels quals estaven a la Gala,  van guanyar 12 medalles d’or, 11 d’argent i 18 de bronze. També un record als voluntaris, entrenadors i tècnics que vau participar.

L'acte va comptar amb els parlaments de Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya; Dolors Luna, vicepresidenta de la Federació Esportiva Catalana per a Cecs i Deficients Visuals; Carles Estrany, tècnic lligat a l’ONCE des de fa gairebé 20 anys, des que va començar a la temporada 1998-99 com a entrenador dels equips de Barcelona de Goalball; i Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

Col·lecció de fotos

Homenatge a Carles Estrany. Amb Dolors Luna, cap dels Serveis Socials.

Homenatge a Carles Estrany (amb Dolors Luna, cap dels Serveis Socials ONCE Catalunya)

Ciclisme

Ciclisme i Triatló

Escacs

Escacs

Esquí

Esquí

Futbol sala.

Futbol Sala

Goalball.

Goalball

Natació.

Natació

Showdown .

Showdown 

Premis Esperit Esportiu. El delegat territorial va fer entrega d’un obsequi als guanyadors del Concurs ‘Esperit Esportiu’ celebrat a les Colònies d’aquest estiu. Van ser:

Abel Jiménez, a la categoria 1

Unait Sánchez, a la categoria 2

Guillem Llanes, a la categoria 3

Àlex Enciso, a la categoria 4

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos