José Márquez Rodríguez, seleccionat com a millor venedor de l'ONCE 2018 a Catalunya

Secciones: Protagonistes
vendedor_mejor_cataluna-primer_plano.jpg

José Márquez Rodríguez ha estat seleccionat com el millor venedor de l'ONCE de l'any 2018 en l'àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya. Un guardó amb el qual l'Organització tracta de reconèixer anualment l'esforç dels treballadors dedicats a la venda responsable dels seus diferents productes de joc.


José Márquez, venedor amb discapacitat, es dedica a aquesta tasca des del 12 de febrer de 2014. A l'actualitat, la realitza en la localitat de Palafolls. Aquesta localitat pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Blanes, que presta serveis personalitzats a 187 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 109 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

José Márquez Rodríguez, millor venedor de l'ONCE 2018 a Catalunya, amb Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE.

Una de les principals aficions de José és el cant, de fet, quan ell està venent, moltes vegades canta els números als clients, cosa que a ells els encanta. També li agrada la comèdia: riure i fer riure als altres.
La major part del seu temps la dedica a treballar, però una de les coses que més li agrada fer és pescar i buscar bolets i espàrrecs; i un altre dels seus grans hobbies és el de restaurar mobles antics.

José, al costat dels altres venedors seleccionats de tots els punts d'Espanya van rebre els corresponents guardons, fa uns dies, en el transcurs d'un sopar de gala celebrada a l'Hotel ILUNION Pius XII de Madrid, en què van estar acompanyats pels màxims responsables de l'Organització.

A més de la gala, els premiats van poder gaudir de tot un cap de setmana de convivència i companyonia, en què hi va haver temps per a una visita guiada pel Madrid 'De l'Avantguardisme del Segle XXI al centre històric de la ciutat'; assistència a un espectacle cultural; dinars i sopars de convivència; i temps lliure per al seu propi gaudi.

A Catalunya, l'ONCE compta en l'actualitat amb una xarxa de 2.700 venedors.

Foto de famíla dels millors venedors de l'ONCE 2018.


Reconeixement institucional a la "Bona gent ONCE"
Com és tradició, el lema triat per a la gala dels Millors Venedors de l'ONCE de l'any 2018, en la seva XII edició, va ser el de "Bona gent ONCE", com ja es va fer en anys anteriors, i va transcórrer sota els valors del Talent , Perseverança, Solidaritat, Il·lusió, Enginy, Proximitat i Generositat.

Aquests són, precisament, alguns dels valors que l'ONCE té en compte a l'hora de seleccionar a aquells venedors que han destacat al llarg de l'any, a més del propi exercici de la seva feina, la seva actitud en el lloc, el seu grau d'implicació en la vida institucional de l'Organització i el seu compromís amb la tasca social.

També com en anteriors edicions, l'aspecte més original de la gala va ser la conversió del saló on va transcórrer l'acte en un improvisat estudi de ràdio en el qual es desenvolupava un singular programa, on es van entremesclar entrevistes, publicitat, reportatges, trucades telefòniques, regals sorpresa, etc., tenint com a motor principal el propi sorteig de l'ONCE i tots els seus elements.

En el mateix, sota la conducció del popular locutor de ràdio Juanma Ortega, van ser erigint-se com a autèntics protagonistes de la gala dels venedors i venedores premiats. Tot això amenitzat amb diversos passatges del grup de teatre Yllana, relacionats amb la venda de productes de joc de l'ONCE i els seus protagonistes, els venedors.

Amb aquesta cerimònia anual l'ONCE pretén fer un reconeixement especial a tots aquests treballadors que han demostrat el seu esforç durant tot l'any i, per extensió, als prop de 20.000 venedors de l'Organització que conformen en l'actualitat el principal canal de vendes dels seus productes de joc.
 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)