ILUNION Sociosanitari inaugura una botiga a Barcelona que dóna feina a 27 treballadors

Secciones: Ilunion
botiga_ilunion_2.jpg

El director general de Protecció Social de la Generalitat de Catalunya, Joan Ramon Ruiz, va presidir el passat 15 de desembre,  la inauguració a Barcelona de la nova botiga d’ortopèdia i productes de suport d’ILUNION Sociosanitari, pertanyent al grup d’ empreses socials de l’ONCE i la seva Fundació.

En aquest establiment, ILUNION ofereix les últimes innovacions en productes de suport, tant físics com tecnològics. La nova botiga està situada al número 530 de la Gran Via de les Corts Catalanes.

Durant la inauguració, Joan Ramon Ruiz va estar acompanyat pel delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Xavier Grau; pel president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí i per la consellera delegada de la Divisió Sociosanitària d’ILUNION, Paola del Riu.

Durant la inauguració, Joan Ramon Ruiz va estar acompanyat pel delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Xavier Grau; pel president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí i per la consellera delegada de la Divisió Sociosanitària d’ILUNION, Paola del Riu. Fot amb tots els convidats d'Ilunion, Fundación ONCE i ONCE.

Així mateix, els assistents van visitar les noves instal·lacions i van poder conèixer les últimes novetats en productes de suport i accessibilitat del sector que ILUNION distribueix a Espanya de forma exclusiva.

En aquest sentit, van  conèixer com funciona la app Chatable per a persones que no poden expressar-se oralment; la cadira Icon, que s'adapta a l'usuari i canvia amb ell; Stabilo, un sistema ergonòmic per estabilitzar el cos d'un pacient amb problemes d'equilibri o el bucle magnètic Ampetronic, líder mundial en el disseny i la fabricació d'aquest tipus de sistemes per a persones usuàries d'audiòfons o implants.

Mostra de la cadira Icon, que s'adapta a l'usuari i canvia amb ell.Aquesta botiga d’ILUNION Sociosanitari, que compta amb 27 treballadors, dels quals 24 (88,46%) són persones amb discapacitat (i quatre d’elles persones cegues),  pertany al grup d'empreses socials de l'ONCE i la seva Fundació, referent en la creació d'ocupació de qualitat per a persones amb discapacitat.

Amb aquesta botiga de Barcelona són ja sis els establiments que ILUNION Sociosanitari té a A Coruña, Ferrol, Toledo, Madrid, Granada i Barcelona.


 

Àmplia experiència
Amb una experiència acumulada de més de 25 anys, les botigues d'ortopèdia i productes de suport de ILUNION Sociosanitari ofereixen una àmplia gamma de solucions per afavorir la mobilitat i la comunicació dels seus clients.

En aquest sentit, no només brinden productes de suport estàndard o a mida per a la vida diària de persones amb mobilitat reduïda o amb lesió medul·lar, sinó que repara i manté els dispositius que aquestes requereixen, inclòs les adaptacions necessàries per a l'automòbil.

Així mateix, compten amb un equip de terapeutes ocupacionals, logopedes i tècnics amb una llarga experiència en aconseguir la màxima qualitat de vida i independència possibles dels seus clients. El seu objectiu principal és afavorir i millorar la qualitat de vida de les persones.

ILUNION
ILUNION és el grup empresarial de l'ONCE i la seva Fundació, referent a la creació d'ocupació de qualitat per a persones amb discapacitat a Espanya. Amb una plantilla de més de 34.499 treballadors, dels quals 12.979 (37,6%) són persones amb discapacitat, és un projecte empresarial socialment responsable que desenvolupa la seva activitat amb criteris de rendibilitat econòmica i social.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)