Fundación ONCE lliura a Global Basket Vallès cadires de rodes per promoure l’esport inclusiu

lliurament_cadires_a_club_esportiu_gobal_basket_uab.jpg

Des de Fundación ONCE s’impulsa el foment de l'activitat esportiva entre la població jove amb discapacitat i es dóna visibilitat a la pràctica esportiva del bàsquet en cadira de rodes com una de les principals eines per aconseguir la plena inclusió de les persones amb discapacitat. Així, el passat 31 d’octubre, en un acte celebrat al Poliesportiu de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya,  Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Enric Botí, president del Consell Territorial, van donar dues cadires de rodes al Club Esportiu Global Basket UAB Vallès. Les van recollir, molt contents, Raúl Fernando Elia, membre de Junta Directiva; José Maria Molina, membre del cos tècnic i Adrian Lorenzo, jugador de l’equip.

En aquesta campanya ja s'ha lliurat aquest tipus de material a l'Associació Cordovesa de Paràlisi Cerebral, l'Escola del CD ILUNION, i l'Escola d'Esport Adaptat de la Fundació Vital Zuzenak i al Club Esportiu Global Basket Vallès. A més, rebran aquest tipus de material Fundació Grup Nord, CD Múrcia BSR, Escola BSR Amivel, BSR Legabasket FDI, i el Club Bàsquet Discaesports, vinculat a la Fundació Rudy Fernández.

Fundación ONCE ha facilitat en aquests darrers anys una altra trentena de cadires de rodes per a la pràctica esportiva a diferents entitats com Amics del Bàsquet Adaptat de Castelló, Global Basket de Badalona, la mateixa Fundació Rudy Fernández o l'equip de rugbi adaptat 'Los Toros-FLM’ de la Fundación del Lesionado Medular.

El bàsquet en cadira de rodes és un dels principals esports paralímpics que es practiquen al nostre país, on hi ha una de les lligues més fortes d'Europa. Els equips que juguen la Lliga de Bàsquet en Cadira de Rodes han aconseguit importants èxits esportius.

El Club Esportiu Global Basket Vallès i Fundación ONCE
El Club Esportiu Global Basket Vallès i Fundación ONCE van  signar al 2015 un conveni de col·laboració pel qual les dues entitats col·laboren en la integració social de persones amb discapacitat a través l'esport, així com en afavorir el seu accés als estudis superiors en igualtat d'oportunitats.

D'acord amb el mateix, ambdues parts es comprometen a la promoció d'activitats esportives i de sensibilització per a un estil de vida inclusiu, saludable i sostenible . A més, també afavoriran l'accés als estudis superiors amb igualtat d'oportunitats i l'accés a la formació als estudiants amb discapacitat, així com a la investigació en aquest àmbit.

A més, es desenvolupen programes d'entrenament d'alt nivell per tal d'optimitzar el rendiment dels esportistes del club vallesà, simultaniejant aquest programa amb els estudis que estiguin fent.

Gràcies a aquest conveni, que té una durada de quatre anys, es canalitzaran iniciatives públiques i privades d'inclusió de les persones amb discapacitat en la vida acadèmica i en el mercat laboral.

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos