Adela Deu, de Santa Perpètua de Mogoda, la millor venedora d’ONCE Catalunya de l'any 2016

Secciones: Protagonistes
vendedora_ano_cat-adela-deu.jpg

Adela Deu Sáez ha estat seleccionada per l’ONCE com la millor venedora de Catalunya de l’any 2016 i una dels 22 millors agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització a tot l’Estat. La distinció és un reconeixement amb el que l’ONCE homenatja el seu esforç i el bon servei als seus clients. A Catalunya, l’ONCE compta avui dia amb una xarxa de 3.000 venedors i venedores. 

Adela va començar com a venedora el 2006 i als pocs mesos va passar a ser fixa a la plantilla, al mes de març del mateix any. En l’actualitat, l’Adela Deu, persona amb deficiència visual, està adscrita a l’agència de Granollers, ciutat que presta serveis a 552 afiliats i afiliades i té 192 agents venedors, com l’Adela. Cada dia reparteix sort i il•lusions amb el cupó i la resta de productes que comercialitza l’Organització a Santa Perpètua de Mogoda.  És una dona molt dolça i li encanta el tracte amb els seus clients, als que considera com la seva família. Li agrada la música i ballar i fer esports com senderisme i caminar.

L’elecció d’Adela com a venedora de l’any a Catalunya té paràmetres quantitatius com són les vendes dels diferents productes de l’Organització o el percentatge de vendes a través del TPV (Terminal Punt de Venda, gràcies al qual el client pot escollir el número que vol al moment).  I també elements qualitatius, com l’exposició dels anuncis de l’ONCE al punt de venda, el bon servei al client i l’excel•lència en l’atenció al públic, el seu grau d’implicació en la vida institucional de l’ONCE, les iniciatives del venedor i el suport i la solidaritat que ha donat als companys que s’han incorporat a la xarxa de venedors.

Adela Deu:  ‘M’agrada el contacte amb la gent’
“Gaudeixo molt del meu treball com a venedora de l’ONCE. M’encanta el contacte amb la gent. La venda em permet relacionar-me amb moltes persones i compartir bons moments. Durant aquests anys he donat molts premis petits i altres no tan petits”, assegura l’Adela.

Li agrada molt caminar, fer gimnàstica, gaudir de la platja amb els seus fills i la seva gosseta Lyss, però sobretot li agrada ballar.

L’Adela vol fer arribar el seu agraïment als conciutadans que dia a dia li compren els productes ONCE, i que permeten que l’ONCE i la seva Fundació segueixin donant serveis a les persones cegues o amb discapacitat que ho necessiten.

El director general de l’ONCE, Àngel Sánchez, , entrega a Adela Deu la placa que l’acredita com a millor venedora de l’any de Catalunya 2016.

La solidaritat que milers de ciutadans catalans ens donen cada dia amb la compra del cupó i d’altres productes de joc responsable és retornada per l’ONCE en forma de serveis especialitzats, als quals destina molts recursos humans i econòmics: educació, ocupació, rehabilitació, inserció laboral, ajudes tècniques, oci, esport, comunicació i accés a la informació per a persones amb ceguesa o amb greu discapacitat visual. I a través de la Fundació ONCE, que es nodreix amb el 3 % dels ingressos bruts de la venda de les loteries de l'ONCE, ajuda milers de persones catalanes amb discapacitat a trobar una feina digna, lluitant diàriament per aconseguir l’accessibilitat de productes, béns i serveis.

Reconeixement institucional a la “Bona gent ONCE”

L’Adela, juntament als altres 21 venedors seleccionats de l’Estat varen rebre els corresponents guardons, el passat cap de setmana, en el transcurs d’una gala celebrada a Madrid, en la que varen estar acompanyats pels màxims responsables de l’Organització, entre ells el president, Miguel Carballeda, i el director general, Ángel Sánchez. Durant el transcurs de la vetllada, l’Adela va resultar guanyadora del regal que es va sortejar: una estada per a dues persones en algun dels hotels d’ILUNION.

A més de la gala, els premiats van poder gaudir de tot un cap de setmana de convivència en el que hi va haver temps per una visita guiada pel Madrid ‘Del Vanguardisme del Segle XXI al centre històric de la ciutat’; assistència a un espectacle cultural, dinars i sopars de convivència i estones de temps lliure.

El lema escollit per a la gala dels Millors Venedors de l’ONCE de l’any 2016, en la seva desena edició, fou el de “Bona gent ONCE”, com ja es va fer en anys anteriors i va transcórrer sota els valors del Talent, Simpatia, Solidaritat, Il•lusió, Enginy, Proximitat i Compromís.

Aquests són, precisament, alguns dels valors que l’ONCE té en compte a l’hora de seleccionar aquells venedors que han destacat al llarg de l’any, a més del desenvolupament de la seva feina, la seva actitud en el lloc de treball, ell seu grau d’implicació en la vida institucional de l’Organització i el seu compromís amb la labor social.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos