Sis medalles dels nostres atletes als Europeus d'atletisme paralímpic de Berlin

Els Europeus d’atletisme paralímpic es van disputar a Berlin del 20 al 27 d’agost. La competició és va iniciar amb els nostres abanderats, l’atleta de fons Mari Carmen Paredes i el seu guia Lorenzo Sánchez, a la desfilada inaugural. Per part de la Federació Catalana d'Esports per Cecs (FCECS) van  participar 5 atletes y 4 guies.

A la prova de 1.500 T13, Mari Carmen Paredes va acabar en quarta posició, i va batre la seva marca personal aquesta  temporada amb 5’33”69.

Les primeres medalles van caure a la prova de salt de llargada T11, amb doble medalla al podi: or per Gerard Descarrega i de bronze per Xavi Porres. En aquesta disciplina vam tenir un gran resultat amb la nostre jove saltadora Meritxell Playa, que va aconseguir el subcampionat d'Europa i  es va penjar la medalla d’argent.

La velocitat també ens va ser molt favorable. Als 100m llisos masculins, Martin Parejo i el seu guia Albert Selva van ser segons i es van penjar la medalla de plata. La  Melany Berges i el seu guia Sergio Sánchez van guanyar també medalla de plata. La mateixa parella i el mateix resultat a la prova de 400m llisos.

Molts bons resultats, amb una collita d'una medalla d'or, quatre d'argent i una de bronze,  i una molt bona feina per a culminar la temporada.

Cal destacar, que la expedició catalana va estar guiada per el magnífic tècnic Miguel Angel Torralba.

Molts bons resultats, amb una collita d'una medalla d'or, quatre d'argent i una de bronze,  i una molt bona feina per a culminar la temporada.