Premi Ones Mediterrània al Consell Municipal de la discapacitat de Tarragona, del qual forma part la direcció de l’ONCE a la ciutat

Seccions: T'interessa

El passat 2 de juny, va tenir lloc al Teatre Metropol de Tarragona, el lliurament dels Premis Ones Mediterrània, que han premiat entre d’altres al Consell Municipal de la Discapacitat de l’Ajuntament de Tarragona, del qual forma part la direcció de l’ONCE a Tarragona.   Li han concedit el guardó per treballar durant 25 anys en la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, per promoure que la discapacitat es visualitzi amb normalitat des d'una perspectiva humana, social i ciutadana, i per potenciar el respecte als valors relacionats amb la discapacitat entre els tarragonins.

Un grup d’una dotzena d’afiliats de l’ONCE a Tarragona, amb la seva directora, Sara Gimeno, al capdavant, van assistir a la cerimònia d’entrega.  I es van felicitar pel premi i per acostar l’Organització a la societat amb l’objectiu de normalitzar la vida de les persones amb discapacitat.

El Premi Ones Mediterrània convoca i guardona projectes i trajectòries de persones o col•lectius que destaquen en la conservació, la defensa, el coneixement del medi ambient i la cultura solidària. Atorgat per un jurat qualificat i independent, aquest certamen estableix dues distincions: els reconeixements i els homenatges, nacionals i internacionals. El seu lliurament reuneix des de fa 23 anys a Tarragona a representants socials i polítics del país i de tot el món, així com amics i amigues de Mare Terra Fundació Mediterrània. Opten als reconeixements totes aquelles persones, col•lectius, entitats, empreses o institucions que, per iniciativa pròpia, a proposta d'altres o bé pel seguiment i valoració que realitza Mare Terra, poden ser distingits per la seva trajectòria en benefici i millora del medi ambient , la solidaritat, drets humans i desenvolupament social.

Consell Municipal de la Discapacitat
El Consell Municipal de la Discapacitat de l'Ajuntament de Tarragona és un òrgan de participació ciutadana, de consulta i d'assessorament per a la promoció d'accions destinades a la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat de Tarragona. El Consell, que es va posar en marxa el 1992, està format per una trentena d'entitats i organitzacions tarragonines que treballen per fomentar el respecte als valors inherents a la discapacitat i per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. Des del Consell també s'organitzen activitats com 'Festa per a tothom', que s'ha convertit en un clàssic de les festes de Santa Tecla.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts