José Carlos Fernández, d’Arenys de Mar, el millor venedor d’ONCE Catalunya l'any 2017

Seccions: Protagonistes
cataluna-jose_carlos_fernandez_recibe_el_galardon.jpg

José Carlos Fernández ha estat seleccionat per l’ONCE com el millor venedor de Catalunya de l’any 2017 i un dels 22 millors agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització a tot l’Estat. La distinció és un reconeixement amb el que l’ONCE homenatja el seu esforç i el bon servei als seus clients. A Catalunya, l’ONCE compta avui dia amb una xarxa de quasi 3.000 venedors i venedores.

José Carlos Fernández va començar com a venedor el 2004 i a l’any va passar a ser fix a la plantilla, més concretament a l’agost del 2005. Cada dia reparteix sort i il•lusions amb el cupó i la resta de productes que comercialitza l’Organització a Arenys de Mar. És un home molt estimat pels seus clients. Li encanta el tracte amb ells, als que considera com la seva família. És un gran aficionat a les curses de motos i a mantenir-se en forma. També és un gran admirador dels animals.

A l’actualitat, en José Carlos Fernández, persona amb deficiència visual, està adscrit a l’agència de Mataró, ciutat que presta serveis a 425 afiliats i afiliades i té 132 agents venedors.

L’elecció d’en José Carlos com a venedor de l’any a Catalunya té paràmetres quantitatius com són les vendes dels diferents productes de joc responsable de l’ONCE o el percentatge de vendes a través del TPV (Terminal Punt de Venda, gràcies al qual el client pot escollir el número que vol al moment). I també elements qualitatius, com l’exposició dels anuncis de l’ONCE al punt de venda, el bon servei al client i l’excel•lència en l’atenció al públic, el seu grau d’implicació en la vida institucional de l’ONCE, les iniciatives del venedor i el suport i la solidaritat que ha donat als companys que s’han incorporat a la xarxa de venedors.

José Carlos Fernández: ‘M’agrada el contacte amb la gent’
“Gaudeixo molt de la meva feina com a venedor de l’ONCE. M’encanta el contacte amb la gent. La venda em permet relacionar-me amb moltes persones i compartir bons moments. Durant aquests anys he donat molts premis petits i altres no tan petits”, assegura José Carlos.

Li agrada molt córrer, viatjar amb els seus amics visitant petits pobles, gaudir de la platja amb els seus gossos Lolo y Júlia, la música electrònica i cuinar.
En José Carlos vol fer arribar el seu agraïment als conciutadans que dia a dia li compren els productes ONCE, i que permeten que l’ONCE i la seva Fundació segueixin donant serveis a les persones cegues o amb discapacitat que ho necessiten.

Reconeixement institucional a la ‘Bona gent ONCE’
En José Carlos, juntament amb els altres 21 venedors seleccionats de l’Estat varen rebre els corresponents guardons, el passat cap de setmana, en el transcurs d’una gala celebrada a Madrid, en la que varen estar acompanyats pels màxims responsables de l’Organització, entre ells el president, Miguel Carballeda.

Els premiats van poder gaudir de tot un cap de setmana de convivència en el que hi va haver temps per una visita guiada pel Madrid; assistència a un espectacle cultural, dinars i sopars de convivència i estones de temps lliure.

El lema triat per a la gala dels Millors Venedors de l’ONCE de l’any 2017, a la seva onzena edició, fou Bona gent ONCE. Va transcórrer sota els valors del talent, perseverança, solidaritat, il•lusió, enginy, proximitat i compromís.

Aquests són, precisament, alguns dels valors que l’ONCE té en compte a l’hora de seleccionar aquells venedors que han destacat al llarg de l’any, a més del desenvolupament de la seva feina, la seva actitud en el lloc de treball, el seu grau d’implicació en la vida institucional de l’Organització i el seu compromís amb la labor social.

La solidaritat que milers de ciutadans catalans donen cada dia amb la compra del cupó i d’altres productes de joc responsable és retornada per l’ONCE en forma de serveis especialitzats, als quals destina molts recursos humans i econòmics: educació, ocupació, rehabilitació, inserció laboral, ajudes tècniques, oci, esport, comunicació i accés a la informació per a persones amb ceguesa o amb greu discapacitat visual. I a través de la Fundació ONCE, que es nodreix amb el 3 % dels ingressos bruts de la venda de les loteries de l'ONCE, ajuda milers de persones catalanes amb discapacitat a trobar una feina digna, lluitant diàriament per aconseguir l’accessibilitat de productes, béns i serveis.
 

RRSS_Compartir

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Febrer

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts