Eulàlia Fontanals, de l'ONCE, Medalla d'Or del Col•legi Oficial de Treballadors Socials a la categoria de Trajectòria Professional

Seccions: Protagonistes
eulalia_libro.jpg

El Col•legi Oficial de Treballadors Socials de Catalunya va celebrar, el passat dia 5 d'abril, el Dia Mundial del Treball Social amb un acte a La Sala de l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (Sant Pere Més Baix, 7) amb un auditori ple de gom a gom. En el transcurs del mateix es va fer lliurament de la Medalla d'Or del Col•legi 2017 en la categoria de Trajectòria Professional a la treballadora social de l'ONCE, Maria Eulàlia Fontanals i Cabré. Un acte en el qual va quedar patent que és molt apreciada entre els afiliats i també  entre els seus companys, el treballadors socials de l’Organització.

“Aquest és un acte per estar orgulloses del que som”. Amb aquestes  paraules Núria Carrera, Degana del Col•legi, va iniciar la celebració. “Un acte, també, d’unió i d’aliances per avançar en el nostre saber”, seguia la Degana, qui finalment va remarcar que aquest també era un acte “de reconeixement a les guardonades" de la Medalla d’Or.
Dolors Àlvarez va glossar a Maria Eulàlia Fontanals i Cabré, guanyadora en la modalitat de Trajectòria professional, posant el valor la valentia i el compromís a l’hora d’exercir aquesta professió  .“La riquesa del treball social és que quan treballes, reps molt” va dir Fontanals.
Maria Eulàlia Fontanals i Cabré, treballadora Social de l’ONCE, des de 1986 a  la Direcció Administrativa de Huelva, ho ha fet  també a les agències administratives de L’Hospitalet de Llobregat, El Prat, Sant Boi,  Vilanova i la Geltrú. Actualment treballa a l’agència de L’Hospitalet i a la Delegació Territorial on realitza treball individual, familiar, grupal i comunitari.

Eulàlia ha participat com treballadora social de l’ONCE en diferents grups de treball i comissions del Col•legi, als grups de suport i d’ajuda mútua, grup de treball de formació i docència, grup de treball de Sant Boi,  grup de treball de l’Alt Penedès i Comissió de persones amb discapacitat. També ha participat a la CPDL’H, Comissió de professionals que treballen amb persones amb discapacitat de L’Hospitalet de Llobregat. També ha estat facilitadora de grups de suport i grups d’ajuda mútua de persones amb deficiència visual i cegues  i també de grups de  familiars.

“El fet de rebre aquest premi a la trajectòria professional durant més de 30 anys l’he d’agrair a l’ONCE. Gràcies a la nostra institució he conegut excel•lents persones i professionals con són els meus companys” ens ha confessat emocionada l’Eulàlia.

Maria Eulàlia, al mig i a la seva dreta, Luis Fernando Sanmartín, director de l'ONCE a L'Hospitalet de Llobregat.

“No puc citar a totes les persones que he conegut durant tants anys de treball però vull fer una especial menció als professionals de l’Equip d’Atenció Bàsica i molt especialment a tots els afiliats i afiliades que he tingut el plaer de conèixer”, va afirmar.
A la taula de benvinguda també hi va participar Josep Muñoz, gerent de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, qui va remarcar “la importància de la metodologia i les eines a l’hora d’exercir la professió”. Ricard Fernández, gerent de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, va remarcar que des de l’Ajuntament continuaran lluitant pels nostres drets. Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya va comentar que “continurarem lluitant per posar l’atenció centrada en la persona”.

En aquest enllaç podeu llegir l’article de la secció  Contigo Somos ONCE i escoltar la veu de l’Eulàlia.

 

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts