Els venedors de l’ONCE a Girona i Tarragona presenten les armilles com repartidors d’il·lusió i sort i els de LLeida, també nou model de quiosc

Seccions: Protagonistes
chalecos_girona1.jpg

L'ONCE va presentar divendres 7 de setembre a les 11 del matí  a Girona i a Tarragona la nova indumentària dels seus agents venedors i a Lleida, també el nou model de quiosc situat a l’avinguda Catalunya, número 14. En un futur pròxim, la idea és que els nous quioscos estiguin implantats a tot Catalunya.

L’acte de la capital lleidatana va comptar amb la participació de Xavier Rodamilans, tercer tinent d'alcalde de l’Ajuntament de Lleida i regidor de Polítiques per als drets de les persones; Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida i Juana Blasi i José Luis Corona, agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització.

Amb el nous quioscs, una de les icones dels carrers i places de Catalunya, l'ONCE canvia la imatge d'aquesta porta d'accés a un món d'inclusió social.

L’acte de la capital lleidetana va comptar amb la participació de Xavier Rodamilans, tercer tinent d'alcalde de l’Ajuntament de Lleida i regidor de Polítiques per als drets de les persones; Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida i Juana Blasi i José Luis Corona, agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització.

El nou disseny compleix amb els requisits d’accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també per als compradors. L'exposició dels productes de joc, amb més superfície de vidre,  és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva elecció.

Per a les persones cegues usuàries de gos guia, el nou quiosc compta amb un espai perquè el gos estigui estirat a terra, còmodament, mentre el seu amo treballa. I per als que utilitzen cadira de rodes, el model disposa d'una rampa fixa d'accés a l'interior del quiosc, a més que totes les zones d'exposició són accessibles mitjançant una plataforma. Per millorar el confort del venedor, s'inclou una cadira ergonòmica. El quiosc presenta en els seus laterals exteriors frases en Braille, el sistema de lecto escriptura propi de les persones cegues.

A la capital tarragonina, van presentar les noves armilles verdes al quiosc de l’ONCE ubicat a la Rambla Nova, 57 de Tarragona, tenint com a protagonistes Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona; Francisco Sánchez, sotsdirector de l’ONCE a Tarragona; Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya i Sheila Hernández, José Olmedo i Luis Hernández, agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització.


Noves armilles dels venedors i venedores
 

Les armilles tenen com a objectiu la correcta uniformitat de l’equip de vendes i l’extensió d’imatge de marca i dels principis i valors del Grup Social ONCE.
Aquest element d'uniformitat pren ara forma perquè la societat pugui identificar millor als 20.000 agents venedors de l'Organització, gairebé 3.000 a terres catalanes, i fer-los més fàcilment visibles. A més a més, el disseny de les peces facilita l’exposició i venda dels productes de joc.

La presentació del nou uniforme també es va fer a Tarragona i a Girona. A la capital tarragonina, van presentar les noves armilles verdes al quiosc de l’ONCE ubicat a la Rambla Nova, 57  de Tarragona, tenint com a protagonistes Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona; Francisco Sánchez, sotsdirector de l’ONCE a Tarragona; Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya i Sheila Hernández, José Olmedo i Luis Hernández, agents venedors dels productes de joc responsable de l’Organització.

L’acte de Girona va tenir lloc  al quiosc de l’ONCE  del carrer Jaume I, número 84. Va comptar amb la participació de Francisco Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona i Eva Núñez i Antonio Salazar, agents venedors  dels productes de joc responsable de l’Organització. 

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)