Els guanyadors del Concurs Escolar de l’ONCE reben els seus premis a la DT Catalunya

Temàtica: Protagonistes
concurso_escolar_manos.jpg

Dimecres 31 de maig, a la Sala de Conferències de la DT de Catalunya, Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i Jordi Miró, director general d’Atenció a la Comunitat Educativa de la  Generalitat de Catalunya, que va presidir l’acte, van lliurar els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del 33è Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació.

Enguany per primera vegada a la història del concurs els tres col•legis guanyadors ho han estat tant a la fase provincial de Barcelona com a l’autonòmica de Catalunya:

- El Col•legi Dominiques de l’Ensenyament (Barcelona) de la categoria A (3r i 4t de primària).

- L’Escola Sant Jordi (Vilanova i la Geltrú) de la categoria B (5è i 6è de primària).

- L’ Institut Maristes Igualada (Igualada) de la categoria C (ESO i FP bàsica).

Els professors i els alumnes guanyadors s’han portat com a obsequi una motxilla escolar amb el lema "Aquí hi caben tots" i una activitat per a tota la classe valorada en 400 euros, que han rebut mitjançant un xec simbòlic i també un diploma per tota la classe.

A Catalunya s’han presentat 767 treballs, corresponents a 222 escoles i instituts, representades per 18.510 escolars, sota la coordinació de 396 professors i professores. I gairebé 167.000 estudiants a tot l’Estat. 

'Som diferents, no indiferents. Activistes contra l'assetjament'
Sota el lema Som diferents, no indiferents. Activistes contra l'assetjament, el concurs ha ofert eines per detectar, sensibilitzar i actuar contra les situacions d'assetjament que es puguin produir a l'escola. D'aquesta manera, els escolars s'han convertit per si mateixos en agents de canvi per actuar contra el bullying, amb tota la força del grup-aula.

Els escolars de Primària i Educació Especial han realitzat un cartell publicitari de sensibilització contra l'assetjament, mentre que els estudiants de l'ESO, FP i Batxillerat han gravat una peça audiovisual (micro-curt d'un minut) on es mostra com passar a l'acció contra aquesta problemàtica.

El jurat de Catalunya ha estat format per Rebeca García, cap del Departament de Coordinació i Gestió de Recursos Humans i Generals de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, vicepresident del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya;  Mònica Arrabal, cap de la Unitat de Recursos Humans de l’ONCE Catalunya; Maribel Delgado, tècnica del Servei d’Atenció a la Diversitat i la Inclusió de la Direcció General d’Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya; Meritxell Caralt, secretària tècnica del COCARMI i Àngels Castro, periodista del Departament de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

En aquest ennllaç podeu veure tots els treballs guanyadors del CONCURS ESCOLAR DE L'ONCE  i LA SEVA FUNDACIÓN

 

Aquí, més fotos de l'entrega de premis del Concurs Escolar:

Imatge de la Sala de Conferències de la DT Catalunya a l'acte de lliurament.

 Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i Jordi Miró, director general d’Atenció a la Comunitat Educativa de la Generalitat de Catalunya, que va presidir l’acte, van lliurar els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del 33è Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació. A la foto, amb el professor , Francesc Martín, de l'Escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú.

DOMINIQUES DE L'ENSENYAMENT

INSTITUT MARISTES

 

 

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Octubre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts