Convocats el Premis GrausTIC 2018

Seccions: T'interessa

Amb els Premis ?GrausTIC es volen distingir a aquells professionals, empreses o institucions que promouen l’ús de les TIC i les fan servir per millorar la innovació, l'esforç exportador i la responsabilitat social. Aquests Premis estan adreçats a professionals, empreses o institucions que operen a Catalunya, hi tinguin o no la seva seu central. S’adrecen tant a les del sector TIC com aquelles que encara que pertanyin a un altre sector les incorporin de forma significativa en els seus processos interns i externs o en els seus productes i serveis.    

El jurat valorarà de manera especial que el candidat sigui del sector de les ?TIC? tingui la seva seu central a Catalunya, faci una aportació més significativa en R+D+?i?, un major esforç exportador, o presenti uns millors plans d'acció social.  

Els premis es lliuraran durant l'acte de cloenda de la ?DIADA DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TIC) A CATALUNYA, el proper 27 de setembre, a?CosmoCaixa (c/?Isaac?Newton?, 26).
A la Diada participarà, com cada any, la Fundació ONCE. I al jurat del premis també serà present l'ONCE Catalunya mitjançant la figura del seu delegat territorial, Xavier Grau.

Categories:

Els premis que s'atorgaran seran els següents:    

a) PREMI GrausTICal Professional TIC 

b) PREMI GrausTIC a l’Excel·lència Empresarial  

c) PREMI GrausTIC a la Integració Social a través de les TIC 

d) PREMI GrausTIC a la Innovació Digital  e) PREMI GRAUSTIC a la Comunicació i/o Divulgació de les ?TIC  

e) Premi GrausTIC a la Comunicació i/o Divulgació de les TIC: 

Especialment signficatiu pel col·lectiu de persones amb discapacitat és el Premi GrausTIC a la integració social a través de les TIC. Es lliura a l'empresa o institució que durant l'any natural des de la passada Diad  fins a la present més ha contribuït a l'impuls del disseny per a tothom, en els seus  productes, serveis, projectes o activitats.  El disseny com a vehicle d'integració social i motor de transformació de la nostra societat, es posa de manifest quan les empreses o institucions contemplen com a normal i no com a excepcional que els usuaris dels seus productes i serveis no discriminin cap dels perfils que conformen la societat, entre ells i d'una forma significativa, les persones amb discapacitat o la gent gran.   Es valoren les empreses o institucions que fan esforços reals i visibles per incorporar el disseny en la seva oferta i interacció amb les persones.?En resum, com  Internet i les noves tecnologies estan transformant la nostra manera de comunicar-nos, comprar, vendre, i relacionar-nos en un context d’autèntic integració social.   

Podrà presentar la seva candidatura qualsevol persona física o jurídica,  empresa o institució que treballi o operi a Catalunya.  Les candidatures es lliuraran per correu electrònic a l’adreça                 secretariadireccio@graustic.cat i seran valorades pels membres del jurat. El dia límit per presentar les candidatures serà el ?14 de setembre de 2018?.  

 

RRSS_Compartir

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts